N.Z. | 2. 2. 2022, 16:00

Izvedela je, da jo vara z najboljšo prijateljico, pa se domislila brutalnega MAŠČEVANJA

profimedia

Uporabnica TikToka @stirofbeauty se ukvarja s personaliziranim nakitom, kreativni proces izdelave tega nakita pa rada deli na svojem TikTok profilu. Pred kratkim pa je s svojimi sledilci delila še eno bolj osebno (in manj lepo) zgodbo.

Namreč, javilo se ji je dekle, ki je je zaupala, da jo zaročenec vara - in to z njeno najboljšo prijateljico -, zdaj pa se ji želi maščevati za vse, kar je počela za njenim hrbtom.

"Kmalu je njen rojstni dan, pa bi ji podarila ogrlico s sporočilom, ki bi ji dalo vedeti, da vse vem," je zapisalo razočarano dekle in dodalo, da si želi vgravirati tudi žalitve in psovke.

Kot poroča Mirror, je @stirofbeauty svoje delo opravila tako, kot je stranka želela, svojim sledilcem pa zaupala, da jo je ta zgodba razžalostila.

"Naredila bom še eno ogrlico zanjo, da jo spomnim, da je kraljica in da si zasluži veliko več," je povedala v videu na TikToku medtem, ko ogrlico dodaja v škatlico z naročenim izdelkom.

Video je hitro postal viralen, številni pa so komentirali, da bi dali vse, samo da bi lahko videli obraz 'prijateljice' in njeno reakcijo na 'darilo'.

@stirofbeauty This is the saddest order I recieved 🥺. #cheating #cheatingboyfriend #cheater #cheatersgetcaught #cheatersneverchange ♬ abcdefu - GAYLE

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.