N. V. | 28. 4. 2022, 11:13

Kaj zvezde pravijo o Robertu Golobu?

BOBO

Kaj ura rojstva razkriva o zmagovalcu volitev?

Astrologija Ema Kurent je na Facebooku delila zapis, ki razkriva, kaj skrivajo zvezde za Roberta Goloba. Rojstna karta kaže, da lahko v javnosti zlahka uspe zaradi medijsko sproducirane karizme. "Ima moč, da ljudi začara, a ko je predstave konec, se lahko pokaže druga plat tega 'varljivega' planeta - iluzija, prevara, razpočeni milni mehurček, razočaranje," astrologinja opiše njegov status v družbi, veljavo, ki jo ima v očeh drugih, ob tem pa poudarja, da to ni resnični 'jaz' Goloba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Saturn Golobu napoveduje fokus na denar, zaslužek, finance, pa tudi velike projekte, povezane s skrivnim ali nejasnim delovanjem – čudežne uspehe. Mars pa mu napoveduje moč hitrega, energičnega ukrepanja ter spretnost, iznajdljivost, hitro odzivnost in mentalno ostrino.

Kako dolgo bo obržal svojo funkcijo?

Po drugi strani pa zvezde napovedujejo, da Golobu ne bo dolgo uspelo obdržati nobene funkcije. "Golob nikoli ne bo dočakal dveh mandatov, o katerih sedaj že govori," je jasna astrologinja.

Zakaj se je vrnil v politiko?

"Rekla bi, da je bila njegova motivacija za vrnitev v politiko (kjer je nekoč že bil) predvsem jeza in maščevalnost zaradi neuspeha na GEN-I," meni astrologinja.

"Nekaj se je moralo dogajati januarja letos, kar ga je še dodatno razjezilo," Kurentova pojasnjuje, da je Golob še novembra lani trdil, da 'ne razmišlja o vstopu v politiko'. To naj bi bilo značilno za njegovo astrološko znamenje – po besedah astrologinje si hitro premisli in obrne jadra, kamor zapiha.

Nadaljuje, da se mu je sreča nasmehnila februarja, ko so se zadeve začele razvijati njemu v prid. 

"Govorimo o potencialu za psihopata"

"V njegovi karti bode v oči dejstvo, da nima nobenega osebnega planeta v vodnih znamenjih," astrologinja pojasnjuje, da to pomeni, da  mu manjka empatije, sočutja, senzibilnosti, rahločutnosti, čustvene pretočnosti in ljubezni do sočloveka.

"V kombinaciji z drugimi dejavniki v njegovi karti lahko govorimo o potencialu za psihopata," pravi Kurentova.

"To ni nujno nekaj negativnega. Psihopati so lahko zelo uspešni in se pogosto znajdejo na vrhu v menedžmentu in politiki," še dodaja.

"Golob je izredno mentalen (razumski) in inteligenten, toda pomanjkanje energije vode se bo sčasoma pokazalo tako, da bo med množicami izgubil na priljubljenosti," meni Kurentova in dodaja, da mu manjka navdušenja, vnesenosti, srčnosti, topline in pogleda naprej.

Golob kot vodja

Zanimivo pa je tudi, da karte kažejo, da mu manjka tudi sposobnosti vodenja in usmerjanja.

"Lahko si predstavljamo, da bo Robert Golob deloval predvsem kot nekakšen 'koordinator' (sposobnost elementa zraka, ki ga ima v izobilju) in pogajalec, ne pa kot resničen 'poglavar naroda'. Sploh ne kot takšen, ki bi ga ljudje lahko resnično vzljubili," zaključi astrologinja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.