N. V. | 28. 4. 2022, 11:13

Kaj zvezde pravijo o Robertu Golobu?

BOBO

Kaj ura rojstva razkriva o zmagovalcu volitev?

Astrologija Ema Kurent je na Facebooku delila zapis, ki razkriva, kaj skrivajo zvezde za Roberta Goloba. Rojstna karta ka┼że, da lahko v javnosti zlahka uspe zaradi medijsko sproducirane karizme. "Ima mo─Ź, da ljudi za─Źara, a ko je predstave konec, se lahko poka┼że druga plat tega 'varljivega' planeta - iluzija, prevara, razpo─Źeni milni mehur─Źek, razo─Źaranje," astrologinja opi┼íe njegov status v dru┼żbi, veljavo, ki jo ima v o─Źeh drugih, ob tem pa poudarja, da to ni resni─Źni 'jaz' Goloba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Saturn Golobu napoveduje fokus na denar, zaslu┼żek, finance, pa tudi velike projekte, povezane s skrivnim ali nejasnim delovanjem ÔÇô ─Źude┼żne uspehe. Mars pa mu napoveduje mo─Ź hitrega, energi─Źnega ukrepanja ter spretnost, iznajdljivost, hitro odzivnost in mentalno ostrino.

Kako dolgo bo obr┼żal svojo funkcijo?

Po drugi strani pa zvezde napovedujejo, da Golobu ne bo dolgo uspelo obdr┼żati nobene funkcije. "Golob nikoli ne bo do─Źakal dveh mandatov, o katerih sedaj ┼że govori," je jasna astrologinja.

Zakaj se je vrnil v politiko?

"Rekla bi, da je bila njegova motivacija za vrnitev v politiko (kjer je neko─Ź ┼że bil) predvsem jeza in ma┼í─Źevalnost zaradi neuspeha na GEN-I," meni astrologinja.

"Nekaj se je moralo dogajati januarja letos, kar ga je ┼íe dodatno razjezilo," Kurentova pojasnjuje, da je Golob ┼íe novembra lani trdil, da 'ne razmi┼ílja o vstopu v politiko'. To naj bi bilo zna─Źilno za njegovo astrolo┼íko znamenje ÔÇô po besedah astrologinje si hitro premisli in obrne jadra, kamor zapiha.

Nadaljuje, da se mu je sre─Źa nasmehnila februarja, ko so se zadeve za─Źele razvijati njemu v prid.┬á

"Govorimo o potencialu za psihopata"

"V njegovi karti bode v o─Źi dejstvo, da nima nobenega osebnega planeta v vodnih znamenjih,"┬áastrologinja pojasnjuje, da to pomeni, da┬á mu manjka empatije, so─Źutja, senzibilnosti, rahlo─Źutnosti, ─Źustvene preto─Źnosti in ljubezni do so─Źloveka.

"V kombinaciji z drugimi dejavniki v njegovi karti lahko govorimo o potencialu za psihopata," pravi Kurentova.

"To ni nujno nekaj negativnega. Psihopati so lahko zelo uspe┼íni in se pogosto znajdejo na vrhu v mened┼żmentu in politiki," ┼íe dodaja.

"Golob je izredno mentalen (razumski) in inteligenten, toda pomanjkanje energije vode se bo s─Źasoma pokazalo tako, da bo med mno┼żicami izgubil na priljubljenosti," meni Kurentova in dodaja, da mu manjka navdu┼íenja, vnesenosti, sr─Źnosti, topline in pogleda naprej.

Golob kot vodja

Zanimivo pa je tudi, da karte ka┼żejo, da mu manjka tudi sposobnosti vodenja in usmerjanja.

"Lahko si predstavljamo, da bo Robert Golob deloval predvsem kot nekak┼íen 'koordinator' (sposobnost elementa zraka, ki ga ima v izobilju) in pogajalec, ne pa kot resni─Źen 'poglavar naroda'. Sploh ne kot tak┼íen, ki bi ga ljudje lahko resni─Źno vzljubili," zaklju─Źi astrologinja.

Spremljajte Metropolitan na dru┼żbenih omre┼żjih Facebook, Instagram in Twitter.