Vid Legradić | 4. 3. 2022, 10:06

Kako prepoznati znamenja iz PRIHODNOSTI (po pričevanjih tistih, ki jim je to uspelo)!

profimedia

V okolje, družbo in vesolje smo vpeti fizično in duhovno. Po tej analogiji univerzum - in vse, kar je v njem - z nami komunicira. Naš problem je, da ga ne slišimo - bodisi zato, ker smo se prilagodili sodobnemu načinu življenja ali pa ker enostavno ne verjamemo, da je sedanjost odvisna od prihodnosti. In vendar obstaja cela vrsta čudežev, pričevanj, veroizpovedi in izkušenj posameznikov, ki trdijo ravno nasprotno: da so znamenja iz prihodnosti videli in da obstajajo. Če je to res, se jih lahko naučimo prepoznati?

Največja ovira, ki nam onemogoča prepoznavanje znamenj oziroma namigov za prihodnosti, je »jezik« vesolja.

Ali se vam je že kdaj zgodilo, da v življenju iščete odgovore na vprašanja, na katere nikoli ne najdete rešitve? Da se vam zdi, da nekaj čutite, a ne veste česa?

Morda je tako tavanje povezano z nerazumevanjem »jezika« vesolja. Odgovori so verjetno tik pred vami, a jih zaradi »jezikovne ovire« ne morete dešifrirati. Nasvetov za učenje »jezika« vesolja je veliko, so pa največkrat povezani z najenostavnejšimi stvarmi: z naravo, ponižnostjo, spoštovanjem, skromnostjo in moralnim razumevanjem. Vsekakor smo s sledenjem omenjenih vrednot na tak ali drugačni način bolj čuteči. Prav zaradi tega bi na znamenja iz prihodnosti morda lahko postali tudi bolj občutljivi .

Ni nujno da so znaki iz prihodnosti hladni ali negativni.

Po mnenju mnogih je ravno obratno - znamenja prihodnosti so povezana z veseljem, kajte veselje je tisto, ki pomaga odkriti znamenje. Ki vodi. Deluje zelo enostavno: ko doživite pravo veselje, je to znak, da ste na pravi poti. Z drugimi besedami delate, kar vam je namenjeno. In obratno - če s svojo službo niste zadovoljni, če niste zadovoljni s tem, kje živite, ali s katerim koli drugim vidikom svojega življenja, vam prihodnost morda govori, da je čas za spremembo. Nezadovoljstvo vodi v nemotiviranost, utrujenost in dekoncentriranost, zaradi katerih lahko pride do fizičnih poškodb, celo smrti. Kolikokrat se zgodi, da se nekdo, ki je nezadovoljen, ponesreči in kasneje dojame, da je bil to znak za nekaj, največkrat za spremembo.

Ko govorimo o bolečini (ki ni povezana z medicinskimi posegi ali kroničnimi zdravstvenimi problemi), se jo lahko zlahka jemlje kot znamenje iz prihodnosti. Konec koncev je namen bolečine opozoriti telo na dejstvo, da nekaj ni v redu. Bolečine ne smemo nikoli prezreti, čeprav je to zaradi množice farmacevtskih izdelkov narediti relativno enostavno. S tem ko bolečino zatremo se odpovemo detektorju, ki nas opozarja na nekaj, kar je pomembno. Z ukrepom, ki bo bolečino odpravil boste spremenili tudi svojo prihodnost.

Pozonost velja usmeriti tudi na darove. Prejemanje je pomemben del človeškega življenja. Zmaga v nagradni igri, dar prijatelja, najdba ali le misel neznanca, ki vam jo je namenil na ulici ... Vsaka stvari, ki je v vaše življenje prišla naključno ali kot dar je lahko znamenje iz prihodnosti, ki vam želi nekaj sporočiti, ali vas usmeriti na novo pot. Včasih je najlažje, da ste le bolj pozorni na to, kar doživljate, in že se vam bo s pomočjo znamenja odprla prihodnost.

Ko se pojavom in dražljajem začne posvečati več pozornosti, se morda zazna tudi ponovitve. Če se le-te zgodijo, si jih poskusite zapomniti ali celo zabeležiti, da jih ne bi pozabili. Ponovitve naj bi se dogajale z razlogom, predvsem zato, da jih oseba, ki so ji znamenja namenjena, opazi.

Prav zato, da bi se bolj zavedali znamenj iz prihodnosti, je dobro posvečati del pozornosti sebi in ne le okolici. Vi ste tisti, ki ste pomembni. Potrudite se uglasiti s svojo intuicijo in notranjim svetom na način, ki vam najbolj odgovarja. Naredite nekaj za svojo dušo, razvijte hobi, vzemite si čas za tisto, kar vas veseli. Ko vam bo to uspelo, bodo znamenja iz prihodnosti manj skrita.

Prepoznavanje znamenj ne pomeni, da je prihodnost mogoče napovedati. Toda če ste pozorni na določene metafizične znake, bi lahko dobili občutek, kaj vas čaka. Vaša dejanja bi se spremenila in s tem bi dejansko lahko spreminjali prihodnost. Da pa bi bila prihodnost pozitivna, velja slediti najenostavnejšemu načrtu: sledite svojemu veselju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.