8. 11. 2021, 13:45

Kako si pridobiti nadzor nad časom?

profimedia

Nadaljevanje branja odsvetujemo vsem tistim, ki mislijo, da je dovolj imeti samo želje in da vam je svet dolžan dostaviti stvari na zlatem pladnju.

Pri založbi Chiara je namreč izšel poseben planer Fokuser z več kot 14+ benefiti, s katerimi si povrnete nadzor nad svojim življenjem in časom. Lično in trdo-oplatninjen priročnik je namenjen poslovnežem, podjetnikom in vsem drugim, ki bi radi več od življenja – to so preobremenjene mamice, kreativci z nikoli dokončanimi idejami in številni drugi, ki jim je dan vedno znova prekratek.

Odlike Fokuserja

PREVERJEN SISTEM:

Fokuser temelji na enostavnem in preverjenem sistemu za uspešno doseganje ciljev.

VIDEO TRENINGI:

Stojimo vam ob strani s knjižnico video nasvetov za hitro in nenaporno doseganje ciljev.

SAMO 7 MINUT DNEVNO:

Fokuser je vaš osebni asistent. Samo 7 minut dnevno potrebujete, da vidite, koliko je še do cilja.

Avtorica Fokuserja je Maša Popovič, ki je po izobrazbi magistra, sicer pa dolgoletna oblikovalka in art direktorica, z bogatimi izkušnjami in uspehi v podjetništvu - tako na domačem kot na globalnem trgu. Sistem, ki ga deli v Fokuserju, je preverjen in enostaven za uporabo. Dal vam bo jasnost, kar vam bo prineslo osebne in poslovne uspehe, ki si jih že tako dolgo želite.

Fokuser ni zgolj navaden notesnik, saj je narejen tako, da lahko z njim načrtno in vodeno po korakih beležite vse, kar je potrebno, tako da boste sistemsko, vsak dan uspeli narediti vse aktivnosti, ki so potrebne, da uresničite zadane cilje in želje.

Fokuser

Za bolj podrobno predstavitev (skupaj z video vodniki) sistema Fokuser vas vabimo na spletno povezavo FOKUSER – osebni planer za doseganje ciljev.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.