N.Z. | 10. 12. 2021, 11:21

Ker je bila jezna na 'sitnega' šefa, se mu je (na grozo vseh) takole maščevala

profimedia

38-letna Ann Sriya je zažgala košček papirja in ga vrgla v rezervoar z bencinom. Nastal je velik požar, ki je 28. novembra do tal požgal skladišče Prapakorn Oil v provinci Nakhon Pathom na Tajskem.

Nezadovoljna delavka na Tajskem je podtaknila požar v skladišču nafte, kjer je delala. In razlog? Njen 65-letni šef Pipat Ungprapakorn naj bi ji neprestano sitnaril, kar naj bi jo spravljalo v stres.

Ko so jo po požaru prijeli, je policistom priznala, kaj je storila. Drugega ji niti ni preostalo, saj so jo med dejanjem posnele nadzorne kamere. Na posnetkih je bilo namreč jasno videti žensko, ki je delala kot šefica skladišča, kako prihaja v skladišče z gorečim papirjem v roki.

Ko je zakurila enega od zabojnikov, se je požar razširil na celotno skladišče in povzročil za dober milijon evrov škode.

Požar je gasilo več kot 40 gasilskih tovornjakov.

Policija je 38-letnici, ki je bila v skladišču pogorelega podjetja zaposlena devet let, prijela 1. decembra. Potem, ko so jo soočili z dokazi, naj bi ji bilo žal zgolj tega, da je požar povzročil tako veliko gmotno škodo. "Tega nisem pričakovala," naj bi še rekla.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.