N.Z. | 24. 5. 2022, 14:51

Kot dojenčka ga je pustila pred vrati cerkve, pri 57 letih pa je izvedel, da je mama še vedno živa

Long Lost Family/Twitter
Kot dojenčka ga je pustila pred vrati cerkve, pri 57 letih pa je izvedel, da je mama še vedno živa (foto: Long Lost Family/Twitter)

V britanski oddaji Long Lost Family se je pred dnevi zgodil nadvse čustven trenutek, ko je 57-letni moški, ki sta ga njegova neporočena starša, Irska katolika, kot dojenčka pustila pred cerkvenimi vrati. Še več. Izvedel je tudi, da ima kar sedem bratov in sester.

Andy Hallsworth se je rodil okoli 31. avgusta 1964, njegova starša pa sta za šest tednov kasneje pustila pred vrati ene od londonskih cerkva. Njegova mama se je sicer poročila z njegovim očetom, ko je bila v šestem mesecu nosečnosti, potem pa se je zaradi strahu pred obsodbami doma, ker je bil otrok spočet zunajzakonsko, odločila, da sina zapusti na vratih cerkve v Bayswaterju.

Andy naj bi imel srečno otroštvo in naj bi šele kasneje izvedel, da je bil posvojen potem, ko je bil kot dojenček zapuščen. Od takrat naprej se ni prenehal spraševati o svojem izvoru.

V želji, da bi našel svoja biološka starša, se je Andy, danes vzdrževalec v živalskem vrtu, obrnil na oddajo Long Lost Family, ki s pomočjo DNK testiranja išče in povezuje družine. 

Iskanje je obrodilo sadove. 

Izkazalo se je, da je Andyjeva mama živa in da živi na Irskem. Še več. Izkazalo se je, da se želi z Andyjem srečati, pa tudi, da ima kar sedem mlajših bratov in sester.

Njegov oče je umrl leta 2009 in je bil celo življenje poročen z njegovo materjo. 

Zares ganljiv trenutek, ko je Andy izvedel, da je njegova mama še živa, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Povzeto po DailyMail

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.