6. 3. 2023, 09:15 | Vir: Sensa

Krvavo rdeča vranja polna luna bo kmalu zažarela na nebu: pripravite se na spremembe, ki jih prinaša

Profimedia/Twitter/Inga Sarda-Sorensen/fotomontaža

Pod to polno luno se pripravlja toliko stvari, da se vam bo zdelo, da je prav vse mogoče. A bodite pozorni na to, kaj vam skušajo sporočiti vaš um, telo in duša.7.3.2023 ob 13:40 Polna Luna - Ščip

Indijanci so polne lune poimenovali glede na dogodke v naravi, ki so značilni za tisti mesec. Eno izmed najbolj priljubljenih imen marčevske polne lune je povezano z deževniki, saj se vreme v tem času segreva in tla mehčajo, začnejo se pojavljati deževniki, ki privlačijo ptice, te pa so znak pomladi. Prav tako se polna luna v marcu imenuje tudi vranja polna luna, saj lovljenje in krakanje vran na nebu označuje konec zime. To je tudi zadnja zimska polna luna. Včasih so ji rekli tudi zaspana Luna.

Do konca meseca se bomo verjetno soočili s spremembami, zdravljenjem ran in sprejemanjem novih priložnosti. Da bi se pripravili na vse te kozmične dogodke, bo polna luna 7. marca naš svetilnik. Ko pade v znamenje device, se bo polna luna počutila kot eliksir, ki je posebej ustvarjen samo za nas, da nam pomaga krmariti po vsem, kar nam bo ta mesec prinesel.

Profimedia

Polna luna v devici bo naše zdravilo, ki bo prineslo natanko tisto, kar je potrebno na tej stopnji evolucije naše duše

Se počutite vodeni, da počivate, sprostite ali odprete vrata za nove priložnosti? Se počutite vodeni, da greste vase in se umirite ali da sebe in svoje stvaritve postavite v svet?

Zdravje in zdravljenje sta lahko pomembni temi te polne lune. Čudovita energija device nas spodbuja, da se obrnemo k svoji notranji modrosti, zaupamo svoji intuiciji ter poiščemo vodstvo in podporo pri materi zemlji v obliki svežega zraka, sonca, vode, zelišč in prehrane.

Profimedia

Chiron, asteroid ranjenega zdravilca, in Jupiter, planet ekspanzije, sta prav tako zelo aktivna pod to polno luno in povečujeta zdravilno energijo, ki je na voljo.Ta kombinacija planetarne energije lahko prinese pomoč pri ozdravljenju in odgovore na zagonetna vprašanja. Vendar pa lahko na površje prinese tudi rane, ki jih je treba obravnavati, in jih lahko še povečajo tam, kjer nismo poskrbeli zase.

Skozi kozmično nebo v tem času teče tudi močna energija boginje, ki seva navzdol od boginje device, Eride in Venere.

Ne bojte se opustiti stvari 

Ta energija boginje nas spodbuja, da se spomnimo moči, ki jo lahko najdemo, ko izvajamo ljubezen do sebe, se postavimo zase in spoštujemo svojo intuicijo. Ta energija nas spodbuja, da najprej napolnimo lastne skodelice, da bi imeli dovolj za preliti drugim.

Ne bojte se opustiti stvari, ki vam niso namenjene, kajti vse, kar se sprosti pod to polno luno, vas verjetno samo pripravlja na nove priložnosti, ki bodo prišle skozi mesec marec.

Tudi Saturn se premakne v ribe kmalu po vrhuncu polne lune v devici, kar aktivira zaprtje starega karmičnega cikla in začetek novega. 

Ko potujete skozi vso to lunino energijo, bodite prijazni, potrpežljivi in nežni do sebe. Bodite pozorni na svoje potrebe in prisluhnite svojemu umu, telesu in duši. Vse, kar je treba osvetliti, bo zasijalo. Predstavljeno bo vse, kar potrebujete za potovanje v poglavje.

Ostanite odprti in zaupajte vesolju. Vedite, da nikoli ne prinese ničesar, česar ne morete obvladati. Vedite, da ta polna luna v devici prinaša zdravilo, ki ga potrebujete.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.