N.Z. | 29. 12. 2021, 12:54

McDonalds psihologija: "To, kar naročite pri nas, veliko pove o vaši osebnosti!"

profimedia

McChiken hamburger naj bi bil najbolj priljubljen med težavnimi in sitnimi ženskami, ki so pogosto nesramne do osebja, si je upala na TikToku objaviti ena od zaposlenih v McDonaldu. Njena objava je družbeno omrežje seveda takoj spravila na robove stolov.

Brody, ki je zaposlena pri McDonald'su, je v svojem TikTok videu povedala, kaj si ob vašem naročilu misli o vas. Njena teorija je izzvala precej razburjenja. Nekateri so bili mnenja, da je zabavna, spet drugi, da je žaljiva.

In kaj je sporočila?

Po mnenju uporabnice Tiktoka @Brodyj0j0 naj bi naslednja naročila povedala naslednje o strankah McDonald'sa:

  • Big Mac meni je najbolj priljubljen med gradbenimi delavci, medtem ko je wrap s piščancem najljubša izbira fantkov, oblečenih v puhovke in športne teniske, je povedala.
  • McChicken sendviči so, nato nadaljuje, najbolj priljubljeni pri težkih in sitnih ženskah, ki so pogosto nesramne do osebja, medtem ko je sendviž z majonezo in piščancem prva izbira sledilcev 'emo' stila (t.j. navdušenci nad glasbo, ki ima močno emotivno noto).
  • Deluxe burger za vegetarijance pa je, jasno, najljubša izbira veganov.

Njen video je doslej prejel že več deset tisoč všečkov, nekaj komentarjev pa se je pritoževalo, da je njena objava žaljiva.

"Kot ljubitelj Majo sendviča s piščancem moram povedati, da se strinjam s tem, da sem emo in sem pogosto brez beliča v žepu," je napisal eden od sledilcev, da bi drugi komentiral, da 'wrap s piščancem najpogosteje naročajo mame z majhnimi otroci'.

"Po duši sem gradbeni delavec in obožujem Bic Mac meni," je dodal tretji, da bi se jih nato kar nekaj obregnilo ob objavo z besedami, da 'samo nedostojni in neuki na tak način predalčkajo druge ljudi po katerem koli dejavniku, tudi po izbiri najljubše hrane'.

@brodyj0j0

from personal experience✨ #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #AltogetherDifferent #maccies #macciesworker

♬ original sound - aileen

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.