N.Z. | 23. 3. 2020, 12:35

Med video-konferenco je pozabila, da ima vklopljeno kamero, in odšla na stranišče!

profimedia

Se vam je že kdaj sanjalo, da ste se pojavili goli v javnosti, morda celo pred kolegi v pisarni? No, ženski, ki tako kot milijoni ljudi po vsem svetu, ki dela od doma, se je ta nočna mora uresničila.

Ker je konferenca na daljavo potekala prek video povezave, je njena zadrega nazadnje pristala na Twitterju.

Takole se je zgodilo …

Skupina podjetnih zaposlenih se je zbrala na resnem posvetu o etičnih standardih v svoji profesiji, ki je vezana na socialno delo, ko je ena od udeleženk vstala, da bi opravila potrebo v prostoru, kamor gre še ’cesar peš’. Ker ni želela zamuditi diskusije, je s seboj vzela prenosni računalnik, ob tem pa pozabila, da ima še vedno vklopljeno spletno kamero.

In ker ima ’hudič rad mlade’, je računalnik postavila tako, da je kamera snemala prostor s straniščno školjko.

Medtem ko je nevede opravljala svoje (to, kar vsak od nas pač počne, ko gre na stranišče), je na videu videti, kako eden za drugim osuplo gledajo njeni sodelavci, dokler se eden od najbolj lojalnih vendarle ne oglasi z: »Počakaj, Jen!«, a je bilo takrat že prepozno!

Jen je takrat vendarle pogledala na zaslon, kjer je videla le muzajoče se sodelavci, od katerih so bili nekateri tudi v vidni zadregi.

»Kaj se je zgodilo?«

… pa ji je moški (iz zgornjega levega kota konferenčnega mozaika na zaslonu) odgovoril le: »Jaz nisem nič videl!«

Uboga Jen zdaj na Twitterju velja za veliko junakinjo. Vsi namreč uporabljamo stranišča večkrat dnevno in nekomu se je pač moralo zgoditi, kar se je zgodilo Jen, da bi bili drugi malce bolj pozorni na to, da bi se nam takšen spodrsljaj ne zgodil.

Video si lahko ogledate spodaj ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.