20. 9. 2021, 19:00

Menite, da vajina zveza ne pelje nikamor? 6 znakov, ki kažejo, da partner ne išče resne zveze

Profimedia

Vam je scenarij znan? Našli ste nekoga, s katerim se odlično ujamete. Upate, da se bo iz zmenkarij razvilo kaj več. Ampak dobivanje traja že nekaj mesecev, sicer je vse v odličnem stanju, vendar niste prepričani, kakšna so njihova čustva?

Pripravljate se, da boste izbrisali Tinder, saj sta že rezervirala romantičen vikend oddih. Vse je v redu, dokler ne postane zmeda, ko s partnerjem nista na enaki strani glede zveze.
 
Če mislite, da se partner otepa resne zveze, premislite naslednje znake in jasno vam bo, ali imate prav.

#1 Ne govori o vajini skupni prihodnosti

Znak zdravega razmerja je planiranje prihodnosti s partnerjem ali vsaj vključevanje v vsakdanje odločitve.

»Če partner ne govori o prihodnosti z vami, je to velik znak, da ne želi resne zveze,« razjasni strokovnjakinja za zveze Margaret Bankole. »Mogoče se tematike malce dotaknejo, vendar o njej nikoli ne govorijo resno. Prav tako pazite na takšne ljudi, saj pa vam lahko dajo lažno upanje.«

Skratka, če tisti nekdo govori o solo potovanju ali selitvi v drugo mesto v ednini, je to znak, da niste na vrhu njegove prioritetne liste.

#2 Niste še spoznali njihove družine ali prijateljev

Normalno je, da družine in prijateljev ne spoznate na prvem zmenku, vendar če zadeva traja že nekaj mesecev in jih še kar niste spoznali, je tudi to rdeč znak.

Bankole razloži: »Če vas nekdo želi s svojem življenju, vas bodo z veseljem predstavili svojim bližnjim. S tem korakom bodo dokazali, da ničesar ne skrivajo.«

#3 Ves čas odpovedujejo

Se vam dogaja, da ves čas odpovedujejo zmenke, sprehode ali druge aktivnosti? So večkrat preutrujeni ali pa jim je »nekaj prišlo vmes«? Nekdo, ki vas ima v planu za daljše obdobje, si bo vzel čas, da se vidita.

»Če ves čas odpoveduje načrte, pomeni, da ste le izbira. Najverjetneje ste ena izmed izbir za druženje,« pove Bankole.

#4 Zdi se, da so zainterisirani le za spolnost

Imeli ste slab dan in potrebujete le nekoga, da vas potolaži, ampak se ta oseba ni oglasila na telefon. Potrebovali ste nekoga, da vam pomaga prestaviti pohištvo, ampak bili so zasedeni. Kadarkoli pa namignete na žgečkljive teme, takoj reagirajo.
 
To je znak, da jih zanima le spolnost in užitek. Takrat so zagotovo tam, drugače pa so zaposleni.

#5 Izogibaju se pogovoru o resni zvezi

Kadarkoli pogovor usmerite v vajino zvezo, preusmeri pozornost. Ali pa odgovori nekaj splošnega kot to, da ste mu res všeč.

»Če morate preiskovati vajino zvezo ali pa se počutite, da ga preganjate, potem ga najverjetneje tudi preganjate. Če ima oseba namen biti z vami, ne bo ovinkarila,« pove Bankole.

#6 Še vedno se držijo aplikacij za zmenke

Še vedno vidite ikonico za aplikacijo za zmenke? Potem veste, da si želi več izbire.

»Če uporablja to aplikacijo, pomeni, da želi biti svoboden,« razloži Bankole. »To pomeni tudi, da se ne želi zavezati k vam.«

Pove še, da verjame, da če čutimo, da je nekaj odlično, potem to čutita obe strani.

Če ste sami pri sebi kimali ob teh znakih, potem je to najverjetneje znak, da je vajina zveza obsojena na propad. Ne obupajte, možnosti je vedno na pretek, le dovoliti si moramo videti in čutiti.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.