Uredništvo | 1. 3. 2020, 10:27

Metropolitan.si med najboljšimi portali v Sloveniji s področja ljubezni in odnosov

Unsplash

Pred kratkim ustanovljena spletna stran Metropolitan.si si je po komaj nekaj mesecih obstoja že prislužila laskavi naziv.

Podjetje VenetiCOM d. o. o., ki je v slovenskem prostoru prisotno že leta in se poglobljeno ukvarja z medosebnimi odnosi, je namreč spletno stran Metropolitan uvrstila med najboljše spletne portale s področja ljubezni in medosebnih odnosov.

Še ne poznate Metropolitana?

Metropolitan.si je novo informativno-mnenjsko spletno mesto za bralce, ki jih zanima aktualno družbeno dogajanje in ki stremijo k prebiranju dobrih zgodb, poglobljenih člankov, zanimivih intervjujev ter preverjenih vsebin s področja življenjskega sloga.

Pet najbolj branih vsebin s področja odnosov in ljubezni

Kot rečeno na Metropolitanu najdete tudi kvalitetne vsebine s področja odnosov in partnerstva. In trenutno so na prvih mestih nabolj branih vsebin pristali naslednji prispevki:

"Odkrila sem, da si mož dopisuje s sodelavko in zdaj mu ne zaupam več!" (piše: Alenka Lanz, zakonska in družinska terapevtka)

Sta moški in ženska lahko zgolj tesna prijatelja? (kolumna Darja Hriba)

Samo takšni ljubezni bom nekoč rekla da (piše: Katja Štingl)

Partnerstvo po urniku (piše: Anja Oman)

V Sloveniji narašča število moških, ki po poroki prevzamejo ženin priimek (piše: Danaja Lorenčič)

Bralcem se iskreno zahvaljujemo, da ste nas prepoznali kot spletno stran z najboljšimi nasveti, ko gre za partnerske odnose. Hkrati pa vas vabimo, da za nas glasujete na TEJ povezavi, kjer lahko glasujete za:

- najboljšega terapevta s področja ljubezni in medosebnih odnosov; 
- najboljšo knjigo s področja ljubezni in medosebnih odnosov; 
- najboljši spletni portal s področja ljubezni in medosebnih odnosov; 
- najboljšega predavatelja konference Ljubezen od A do Ž po mnenju obiskovalcev.

Prav največja konferenca s področja medosebnih odnosov z naslovom Ljubezen od A do Ž je eden od najodmevnejših dogodkov že omenjenega prodjetja VenetiCOM d. o. o., ki ga sicer največkrat povezujejo s spletnimi zmenki, saj upravljajo največji slovenski portal za spletno spoznavanje ona-on.com.

A so veliko več kot to, saj se trudijo za boljše odnose Slovencev. Na področju, na katerem še vedno vlada veliko tabujev, so se odločili nagraditi tiste, ki se skupaj z njimi trudimo za boljše odnose, ki so dokazano eden glavnih dejavnikov, ko gre za kvaliteto življenja, istočasno pa želijo uporabnikom pomagati pri iskanju preverjenih strokovnjakov, knjig in spletnih portalov, ki jih na poti do boljših odnosov včasih potrebuje vsak od nas.

Še enkrat enkrat hvala za vaš GLAS in izkazano ZAUPANJE.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.