N.Z. | 29. 4. 2024, 10:55

"Moj mož je sultan, ima še 147 žena" Srbska manekenka o podrobnostih zakona z bogatim šejkom

profimedia

Nekdanja srbska manekenka Jelena bin Drai, danes znana kot najbogatejša Srbkinja, je poročena z bogatim arabskim poslovnežem, ob neki priložnosti pa je izdala, kako pravzaprav izgleda njun zakon. 

Manekenka, rojena kot Jelena Jakovljević, ni imela glamuroznega življenja, preden je spoznala sedanjega moža. Živela je v vasi Žabalj blizu Novega Sada, zaslovela pa je leta 1998, ko je postala miss Jugoslavije, miss fotogeničnosti in miss interneta. Jelena je znana tudi po svojevrstnem rekordu, saj je na enem tekmovanju osvojila kar tri od petih možnih naslovov.

"Septembra 1998 se spominjam, kot bi bil včeraj. Ko sem bil na odru, je bil tam samo moj oče. Mama in brat sta morala ostati v avli hotela, pred vrati na hodniku. V tistem trenutku sva imela na računu le 100 nemških mark, kar je zadoščalo le za eno vstopnico," je povedala Jelena.

Kmalu po osvojitvi lepotne lente pa se je vse spremenilo. Odpirala so se ji vrata za sodelovanje s številnimi agencijami, veliko pa je tudi potovala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Srečanje s šejkom

Tako se je leta 2001 odpravila v Dubaj, kjer je spoznala poslovneža Saida bin Draija, s katerim se je leta 2008 poročila.

"Ko sva se prvič srečala, name sploh ni bil pozoren. Takrat sem tehtala le oseminštirideset kilogramov in sem delovala čisto posušeno. Njemu, kot vsakemu Arabcu, pa so všeč postavne ženske, z izrazitimi oblinami. Zintrigirala sem ga šele, ko sva se začela pogovarjati," je v nekem intervjuju pred leti povedala Jelena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Zaradi poroke s šejkom se nenehno sooča z negativnimi komentarji ljudi. Najraje natolcujejo, da živi v haremu Bin Draija in da ni njegova edina žena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

"Seveda živim v haremu. Jaz sem povampirjena Hurem. Moj mož je sultan Veličastni, to že veste, in na srečo ima še 147 žena in mi med to pandemijo ni treba trpeti in ga videvati vsak dan," je pred časom v smehu povedala Jelena.

Krona njune velike ljubezni so otroci. Par ima hčerko Asia ter sinove Hilala, Hamdana in Rashida.

V hiši je vedno praznično

Vedno praznično, praznujemo tako božič kot kateri koli islamski praznik. V naši hiši se praznuje in spoštuje vse po običajih, ki jih prazniki velevajo. Barvajo se jajca, pripravlja se domača srbska hrana. Celotno tradicijo smo prinesli iz Srbije, je nekoč povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Na njuni poroki je bilo vse v znamenju številke 4.

"Poročila sva se 4. aprila ob štirih popoldne. Hodila sva štiri leta, Saidova številka majice, ko igra polo, je 4, in želiva si štiri otroke," je še povedala.

Povzeto po: Kurir & Nova.rs