28. 4. 2021, 12:45

"Moje dekle se neprestano norčuje iz velikosti mojega penisa in trdi, da so bili njeni bivši boljši ljubimci!"

profimedia
"Moje dekle se neprestano norčuje iz velikosti mojega penisa in trdi, da so bili njeni bivši boljši ljubimci!" (foto: profimedia)

Skupaj sta tri leta, zdaj pa se sprašuje, ali naj ji da 'blagoslov' k njeni želji, da spi z drugimi moškimi in tako zadovolji svoje potrebe.

"Mojca punca se neprestano norčuje iz velikosti mojega penisa. Pravi, da je večina njenih bivših imela najmanj tri centimetre daljšega, eden od njih pa naj bi imel kar dvakrat daljši penis od mojega. A čeprav se iz mene non stop norčuje, z menoj vsakič doživi orgazem in pravi, da sem dober med rjuhami," je psihoterapevtki Deidre na The Sun pisal nek moški in nadaljeval, da ne razume, zakaj se mora norčevati na ta račun, še posebno, ker to tako rada počne pred svojimi prijateljicami.

Skupaj sta tri leta, zdaj pa se sprašuje, ali naj ji dovoli, da spi z drugimi moškimi.

"Bodite odločni in recite svojemu dekletu, da poniževanje okoli tako intimnih reči nikakor ni v redu. Pojasnite ji, da vas s tem spravlja v stisku in na zato s tem takoj preneha. Ne glede na velikost vašega penisa več kot očitno razumete njeno telo, saj ji uspe redno doživeti orgazem, zaradi česar celo hvali vaše veščine v postelji. Tu gre enostavno za umanjkanje spoštovanja in nikakor ne za velikost vašega penisa," pa je bila še jasna Deidre.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.