18. 1. 2021, 13:09

"Mož je odšel živeti z najino skupno znanko, jaz pa sploh nisem vedela, da me vara!"

profimedia

"Ničesar nisem slutila, dokler ni rekel, da odhaja. Ženska, s katero me je varal, poznam. Imamo skupne prijatelje, kar je še posebno ponižujoče," je kolumnistki in svetovalki spletne strani Mirror zapisala anonimna bralka.

"Soprog me je prevaral s prijateljico moje sestre, jaz pa sem za to izvedela šele pred dvemi tedni, ko mi je povedal, da bo odslej živel z njo," je v pismu za Coleen Nolan zapisala bralka. "Še vedno sem v šoku, saj se mi ni niti sanjalo, da bi se med njima lahko nekaj dogajalo. Počutem se kot velika neumnica. Poleg tega to žensko poznam. Imamo skupne prijatelje, kar je še posebno ponižujoče. Bojda ji, vsaj tako je povedala, neprestano razlaga, kako mu je žal za to, kar je naredil meni in najini sedemletni hčeri, ki je res zelo vznemirjena in zmedena, saj očka ni več domov. Grozno se počutim, še posebno zdaj, ko smo v karanteni in se ne morem srečati s prijatelji. Kaj naj storim? Povsem sem izgubljena."

Coleen ji je odgovorila, naj se nikar ne počuti kot 'neumnica', saj znajo tisti, ki varajo, to zares odlično skriti.

"Sploh pa, nikar ne mislite, da je bil zaradi tega, kar se zdaj dogaja, vajin celotni zakon laž. Skupaj imata hči in prepričana sem, da vaju za vedno družijo tudi lepi spomini," je zapisala Coleen in dodala, da nikakor ni pozabila, kako se je počutila, ko sta razpadla njena dva zakona, a da ji je zdaj jasno, da je bilo v vsakem od njiju tudi marsikaj dobrega.

"Ni vas pripravil na svoj odhod in ni vam dal priložnosti, da morda zakon rešita. To je gotovo zelo frustrirajoče. Pa vendar se zdaj raje osredotočite raje samo nase in na podporo, ki jo potrebujete," ji je še sporočila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.