14. 2. 2022, 13:33

Možu izpolnila željo in pristala na 'trojčka', potem pa ga pustila in šla z njo!

profimedia

36-letna Theresa Rose je mama dveh otrok, do nedavnega pa je bila tudi poročena. Za Daily Mail je povedala, da je bila v zakonu vedno nesrečna, hkrati pa ni vedela, zakaj. Potem pa je prišel zadnji možev rojstni dan.

Odločila se je, da bo možu izpolnila njegovo veliko željo, t.j. želel si je seksati v troje.

Rose je vse skupaj organizirala, potem pa ugotovila, da jo je izkušnja povsem spremenila.

"Ko sem prvič doživela intimno interakcjo z žensko, sem bila šokirana nad tem, kako intenzivno sem doživljala fizično in čustveno povezanost," je povedala Rose. V naslednjih dneh si je nato priznala: "Zdaj vem, zakaj sem bila tako nesrečna v zakonu. Mod odnos z možem je bil čustveno zelo plitek. V primerjavi z razmerjem z žensko sem se v odnosu z njim počutila osamljeno."

Rose je bila vzgojena v strogi katoliški družini. Povedala je, da je od malih nog poslušala, da 'gredo vsi homoseksualci v pekel'. Prav stroga vzgoja ji tako ni nikoli dovolila raziskati svoje resnične občutke.

Po rojstnodnevnem trojčku pa si pred tem ni mogla več zatiskati oči. Možu je vse skupaj priznala, resnico pa je nadvse slabo prenesel. Za Daily Mail je Rose še povedala, da je postal nesramen, vse skupaj pa je na nos nesel njenim konzervativnim staršem, vse raztrobil skupnim prijateljem in obvestil celo skupino za proučevanje biblije, katere članica je do takrat bila.

Ker odzivi številnih niso bili podporni, je Rose padla v depresijo in celo razmišljala o samomoru.

Na srečo se je medtem že začela družiti z Jacqui, torej žensko, ki je sodelovala v rojstnodnevnem trojčku. Danes verjame, da ji je Jacqui rešila življenje. Skupaj sta že eno leto. Medtem sta se preselili iz Kalifornije v Oregon, da bi skupaj vzgajali Roseinina sinova, ki sta stara šest in osem let.

Rose pravi, da je prekinila vse stike s svojimi starši, po novem pa se ima za ateistko.

Na TikToku pod imenom @Raising2Activists pogosto objavlja kratke videe iz svojega življenja. Njenemu profilu sledi že več kot 100.000 uporabnikov.

@raising2activists #wlw #lesbiantiktok🌈 #lesbian #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #gaygirls #girlswhokissgirls #wlwcouple #lesbiancouple #🏳️‍🌈 ♬ original sound - IrishSeller321

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.