N. V. | 17. 8. 2022, 08:00

Najbolj grozen horoskop vseh časov! Si ga upate prebrati?

Profimedia
Najbolj grozen horoskop vseh časov! Si ga upate prebrati? (foto: Profimedia)

Poglejte si, katere so največje karakterne slabosti posameznega znamenja.

Običajno razlage horoskopskih znamenj naštevajo pozitivne lastnosti vsakega znamenja, na spletnem portalu Ženska.si pa so ubrali drugo pot.

Namreč, če hočete priznati ali ne, ima vsako znamenje tudi nekaj neprijetnih lastnosti.

Najbolj grozljiva stvar glede na vaše zodiakalno znamenje morda ni nekaj, s čimer se zavestno poistovetite. Toda zavedanje teh srhljivih lastnosti vam lahko pomaga, ko postanejo stvari temne in zapletene.

Oven

Bojevnik, obožuje igre in spletke, pogosto naglo odreagira (kar je posledica naglega temperamenta). Rad ima spolnost, čeprav po tem, ko partnerja osvoji, ga tudi hitro "zavrže". Je spreten ekonomist in večinoma opravlja dobro plačano delo.

Profimedia

Njegove pomanjkljivosti so ponos, silovitost in ego, lahko je sadist. Slavni ovni so Hitler, Hruščov, Ivan Grozni.

Bik

Rad je, pije in spi. Poleg tega tudi rad (tako pravi sam zase) seksa. Je temperamenten, diplomat, trmast in len (predvsem, če gre za delo, ki ni dobro plačano). Materialist, pogosto uspešen v politiki in ekonomiji. Ljubi umetnost in ima pogosto tudi sam ustvarjalni talent.

Profimedia

Njegove pomanjkljivosti so nepopustljivost, nagnjenost k alkoholu, ljubosumje. Slavni biki so Sokrat, Tito, Machiavelli, Freud.

Dvojčka

Dvojna osebnost. Toliko, kot ima dobrih lastnosti, ima tudi slabih. Privlačni in hkrati hladni, inteligentni in nečustveni, samokritični, ampak radi tudi kritizirajo druge. Kontradiktoren znak, ki danes govori nekaj, jutri pa nekaj popolnoma drugega. Danes kritizira nekaj, kar je še včeraj koval v zvezde.

Profimedia

Slavni dvojčki so Platon, Sartre, Lorca, Marilyn Monroe in Angelina Jolie.

Rak

Vodni znak, ki hitro menja svoje razpoloženje, ki se dobro znajde v skoraj vsakem poklicu, potrebuje pa kar nekaj časa, da se odloči le za enega. Če mu to ne uspe dovolj hitro, se hitro znajde med brezposelnimi, toda po drugi strani, če se odloči za pravo stvar, lahko postane milijonar ali revolucionar.

Profimedia

Je dober gostitelj, nežnega obnašanja in temperamenta, čustven in ekstra občutljiv, hitro zameri, ampak ne pokaže, da je užaljen ali da ga nekaj mori. Pogosto so raki umetniške duše. Pomanjkljivosti rakov so, da so hitro užaljeni, so preveč čustveni, včasih pozabljivi.

Lev

Niti en lev ni prišel daleč v življenju, če ga ljudje niso oboževali. Rojen diktator, ki le redko prizna svoje napake, misli, da ima vedno prav. Lahko je diplomatski, vendar se to zgodi le redko. Če ima v rokah moč, se lahko njegova okolica hitro znajde v nezavidljivem položaju. Treba je nahraniti njegov ego in mu pustiti prostor, da bi preprečili, da terorizira vse okrog sebe.

Profimedia

Devica

Nekoliko dvoličen znak, dober v skoraj vsem, česar se loti, samokritičen, včasih tudi trmast ali len. Analitičen, materialist podobno kot bik, muhastega značaja, impulziven.

Profimedia

Ko se prenagli, se lahko znajde v težavah, in takrat na pomoč pokliče svoje prijatelje. Device imajo v sebi boemski duh, zato obožujejo kartanje, alkohol in seks.

Tehtnica

Edini zračni znak, ki je sposoben iskrenih emocij (zračni znaki so še dvojčka in vodnar), ampak je pogosto zmeden. Obožujejo lepe in unikatne stvari, so veliki esteti in dobri prijatelji.

Ženske, rojene v znamenju tehtnice, niso obremenjene s konzervativnim dojemanjem ljubezni. Slavna tehtnica je Monica Belluci.

Profimedia

Pomanjkljivosti tehtnic so, da veliko zapravljajo, so muhaste, ne vedo, kaj želijo v življenju, in so pogosto nevrotične.

Škorpijon

Depresiven in zelo skrivnosten znak. Pogosto se skriva za svojo šaljivostjo, uspešen je pri poslu, ki zahteva dinamiko.

Profimedia

Zna pretiravati pri uživanju drog in alkohola. Je zelo ljubosumen, impulziven in maščevalen znak. V kombinaciji z bikom je to recept za 100-odstotno strast. Nagnjeni so k uničenju drugih in samodestrukciji. Slavni škorpijon je Antonio Banderas.

Strelec

Strelci so filozofi, ki imajo srečo vedno na svoji strani, divji vozniki, pogosto kockarji in hazarderji. Ko zavzamejo neko stališče, ne omahujejo, hkrati pa nikoli ne priznajo poraza. V tem so podobni levom.

Profimedia

Njihova beseda mora biti vedno zadnja, znajo pa kdaj tudi modro molčati. Ne marajo konzervativnosti in zategnjenosti, zelo so odprti in radi debatirajo. Z njimi je zelo lahko sodelovati.

Kozorog

Kozorogi so pogosto materialisti, znajo biti leni in trmasti. Pogosto so matematiki ali računalničarji, vendar večinoma niso pretirano ambiciozni.

Profimedia

Ko se nečesa lotijo, to opravijo do potankosti. Če se jim stvar upira, je ne bodo nikoli dokončali. Sprejemajo edino stvari, za katere obstajajo neizpodbitni dokazi, in ne verjamejo pretirano v duhovnost. Cinizem in bahavost jim nista tuja, pogosto jemljejo zasluge za tuje uspehe. Ampak niso slabi ljudje.

Vodnar

Vodnarji imajo zelo spremenljivo osebnost. Niso ravno čustveni, so zelo inteligentni, skoraj genialni, zelo realistični. So dobri prijatelji, zaradi iskrenosti in neposrednosti pa jim marsikdo lahko zameri. Radi se šalijo in so izjemno človeški. Slabost je, da so nagnjeni k nezvestobi in se vdajajo alkoholu. Priporočilo: ne družite se z njimi predolgo.

Profimedia

Ribi

Značilnosti vseh znakov so združene v ribah, kar nikakor ni dobro. Kriza identitete, protislovnost, hitro menjanje razpoloženja so samo nekatere od lastnosti, ki niso ravno hvale vredne.

Profimedia

Istočasno so hladni in pretirano čustveni. Slavne ribe so bili Nostradamus, Leonardo da Vinci in Michelangelo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.