28. 3. 2021, 16:18 | Vir: Cosmopolitan

"Najboljši seks v življenju sem doživela s ... prijateljičinim zaročencem" (resnična zgodba)

Profimedia

Ta prepovedan sadež je bil preprosto predober, da bi se mu uprla.

Mož moje prijateljice je eden tistih moških, ki ga imajo vsi radi. Moški ga imajo za resnično prijetnega in ženske ga imajo rade, ker je zelo pozoren. Vedno si vzame čas za kompliment in poskrbi, da tvoj kozarec nikoli ni prazen.

Resnica je, da sem bila zmeraj na skrivaj zatreskana vanj, ampak Anja* je bila moja prijateljica, zato sem bila vesela zanjo, ko sta se zaročila.

Težava je bila v tem, da vsakič, ko smo bili z družbo zunaj, sem naredila vse, da sem lahko bila v njegovi bližini. Tudi po njuni zaroki.

Načrtovala sta poroko, ko je Anja omenila, da išče prazne kozarce za vlaganje, da bi z njimi naredila dekoracijo. Ker rada stvari shranjujem, sem jih imela polno škatlo, zato je možu neročila, naj jih nekaj tednov kasneje pride iskat.

Namesto, da bi mu dala škatlo v roke in zaprla vrata, sem ga povabila k sebi. Pogovarjala sva se in bil je kot prisrčen kuža, ves nasmejan in vznemirjen, kar je v meni vzbudilo občutek, da je vesel, ker me vidi. Ostal je in pripravila sem čaj, pri čemer je v kuhinji ves čas stal blizu mene in pogled le redko odmaknil od mojih oči.

Ko je med pogovorom segel po moji roki, si nisem mogla pomagati, da ne bi mislila, da so čustva obojestranska. Pred odhodom me je poljubil na lice in prepričana sem, da bi se mu podlegla, če bi dal pobudo.

Predvidevala sem, da je šlo pač za nedolžno flirtanje, zato me je presenetilo, ko sem nekaj tednov kasneje prejela njegovo sporočilo. "Si zunaj z Anjo?" me je vprašal.

Anja je bila z nekimi prijatelji, ki jih nisem poznala, zato sem v hipu ugotovila, da me preizkuša. Odgovorila sem mu: "Ne, doma sem." In nato se je flirtanje dvignilo na višjo raven. Vprašal me je, kaj počnem. Nato kaj imam oblečeno. Še preden sem se dobro zavedla, sem ga že povabila k sebi.

Pripeljal se je s taksijem, vstopil in me vprašal: "Je to resnično narobe?" Odgovorila sem mu: "Pravzaprav ja." In nato sva se kar naenkrat začela poljubljati. Potisnil me je ob steno in takoj sem začutila njegovo erekcijo.

Nalila sem nama kozarec pijače in odšla sva gor. Ko sva bila enkrat v spalnici, sva drug z drugega nezadržno začela trgati oblačila.

Ne spomnim se, da bi me kdaj kdorkoli tako fizično privlačil.

Bil je nekoliko nasilen, ampak na seksi način. S telesom je trčil ob moje, nato pa vame potisnil prst.

Zaradi dejstva, da je sem prišel samo zaradi tega, sem se počutila čudovito. Potisnil me je na posteljo, grobo razprl moje noge, potisnil svoj jezik mednje in me obdelal do točke, da sem začela cviliti in ga potegnila nase.

Usmerila sem ga noter in namestil se je tako, da je lahko gledal celotno akcijo. Ponavadi med penetracijo le s težavo dosežem orgazem, a ne tokrat.

Ko je bilo vsega konec, sva se oba nekoliko nerodno zahihitala, nato pa se je – tako hitro, kot je prišel – oblekel in odšel domov. Uro kasneje mi je poslal sporočilo: "Bilo je neverjetno."

Poroka se je zgodila in seveda sem se je udeležila – bilo bi čudno, če se je ne bi. Sem se počutila krivo? Ja, ampak ne dovolj, da bi prenehala razmišljati o tem, da če bi se pojavila nova priložnost, bi to ponovno storila.

Vir: Cosmopolitan.com

Preberi še: "Če sem površna pri pospravljanju, me zmerja, da sem ničvredna, gnoj" (zgodba Slovenke)

Priporočamo tudi: "Mislila sem, da me najemodajalec gleda preko kamer, a resnica je bila veliko hujša ..." (resnična zgodba)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.