30. 3. 2021, 10:42

Neznanec ji je vrgel nekaj v pijačo, ona pa je zamenjala kozarca: "Potem sem opazovala, kako droga deluje nanj!"

profimedia

Potem ko je svojo izkušnjo delila s Twitterjem, se je vnela silna diskusija.

Izkušnja, ki jo je Lily Powles iz Velike Britanije doživela lani v enem od nočnih klubov, najbolje odslikava nevarnost, ki v nočnem življenju preti dekletom.

Bila je dovolj pozorna, da je opazila, kako se neznanec preriva, da bi prišel do njene pijače. Ko mu je to uspelo, je videla, da ji je v kozarec tudi nekaj vrgel. Takrat se je odločila, da bo zamenjala njuna kozarca, da bi se tako rešila, hkrati pa je hotela tudi videti, kaj bi se z njo zgodilo, če bi podležu namera uspela.

Kasneje tekom večera ga je našla v luži pred klubom, kjer je ležal brez zavesti.

Svojo zgodbo je objavila na Twitterju z naslednjimi besedami:

"Sinoči je dvakrat poskušal priti do moje pijače, potem pa mu je uspelo. Nekaj mi je vrgel notri. Pa sem zamenjala kozarca, ko je odšel na stranišče in ga potem našla ležati pred klubom. Hvala ti, kdor koli si že bil, ljubše mi je, da si tako ležal ti kot jaz."

profimedia

Po tej objavi se je na Twitterju vnela silna debata.

Medtem ko so jo nekateri obtoževali, da si je vse izmislila, so se ji drugi postavili v bran. Potem pa se je pričelo oglašati še več tistih, ki so izkusili podobno.

"Številni moški ne verjamejo takšnim zgodbam, ker se ne dogajajo njim. Res bi si želela, da bi samo enkrat izkusilo to, kar doživljamo ženske vsakič, ko gremo ven," se je glasil eden od komentarjem, nekdo drug pa se je strinjal: "Verjemite mi, to se ženskam dogaja veliko pogosteje kot moškim."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.