Ž.A. | 28. 12. 2021, 18:00

Niste prepričani, ali imate ob sebi pravega partnerja? To so znaki, da nista za skupaj!

Slika 2/2

Prvi znak: Je neodgovoren in nezrel

Velikokrat odpove vajine načrte, zamuja, pozabi na načrtovane aktivnosti in ne ceni vašega časa, ki ga vlagate v zvezo. Naj še enkrat poudarimo - ljudje si vedno vzamejo čas za ljudi in stvari, ki jim nekaj pomenijo.

Drugi znak: Ima več slabih lastnosti kot dobrih

Ja, seveda. Nanj vas vežejo trenutki, ko sta se imela prečudovito, in zaradi njih potlačite vse slabe, ki se zgodijo nemalokrat. Je nesramen? Vas zbada, žali, kriči, ignorira ali celo kaj hujšega? To je rdeči znak, da se umaknete.

Tretji znak: Želi vas spremeniti in vedno znova izpostavlja vaše napake

Vas ne sprejema takšno, kakršna ste? Ves čas opozarja na vaše napake? Želi, da delate tako, kot ustreza njemu? Ne pozabite, da imate vso pravico, da ste to, kar ste. Ne pustite, da vas spreminja in ponižuje. Če vas ne ljubi takšno, kakršna ste, on ni pravi za vas.

Četrti znak: Ne zaupate mu

Čeprav se še tako trudite, da bi mu zaupali, ne gre. Nekakšen glas v vas vam ne da miru in še vedno se pojavljajo mnogi dvomi. V takšnem primeru je že velikokrat storil kakšno napako, rekel, da je ne bo ponovil, vendar jo je kljub temu ponovil. Muči vas misel, da jo bo znova in verjetno se ne motite, da jo bo. Na zaupanju se gradi odnos in brez tega ne more trdno stati.

Peti znak: V družbi ga ves čas zagovarjate ali opravičujete

Veste, da nekaj dela narobe, vendar ga kljub temu zagovarjate in opravičujete pred drugimi. Veste, da je njegovo vedenje nesprejemljivo in žaljivo, vendar ga imate kljub temu radi in želite, da ga imajo radi tudi drugi. S tem spodbujate, da je takšen kot je, in najverjetneje misli, da dela vse pravilno.

Vir: zadovoljna.si