28. 6. 2022, 09:00

4 horoskopska znamenja, ki se želijo poročiti (in so popolni življenjski partnerji)

profimedia
4 horoskopska znamenja, ki se želijo poročiti (in so popolni življenjski partnerji) (foto: profimedia)

Živimo v eri spletnih zmenkov in veliko ljudem se zdi poročni prstan nekaj, kar spada v minulo stoletje. Nekaj horoskopskih znamenj pa se tem trendom ne da. Še vedno verjamejo v zakonsko zaobljubo, s katero želijo proslaviti ljubezen, za katero iskreno verjamejo, da bo večna.

Na eni strani imamo neodvisne duhove, ki so raje sami, kot bi se vezali, na drugi strani pa so tisti, ki bi naredili vse za to, da bi svoj samski stan zamenjali za partnerstvo.

Še posebno naslednjim štirim horoskopskim znamenjem zares veliko pomenita tako zaroka kot poroka.

Rak

Natalno Sonce jim je bilo položeno v najbolj čustveno horoskopsko znamenje, zato ne bi smelo začuditi nikogar, da se pojavi prvo na našem tokratnem seznamu.

Raki sanjarijo o popolnem romantičnem razmerju in zares iskreno verjamejo, da je globoka čustvena navezanost možna. Zlahka si tudi predstavljajo, da je z ljubljenim človekom mogoče sobivati tudi povsem brez besed. Kar se tiče razmerij, ostajajo eden zadnjih branikov ’stare šole’ in takoj, ko najdejo pravega partnerja, ga bodo pripeljali domov predstaviti družini. Raki si najbolj od vsega želijo stabilnosti, zato se bodo ustalili takoj, ko bo to mogoče.

Tehtnica

Tehtnice so zaljubljeni v idejo zakona, še posebno v romantične poroke. Iz tega dogodka bodo gotovo naredile enega najpomembnejših in najrazkošnejših dogodkov svojega življenja. 

Tehtnice so tudi popolne žene/možje v vseh pomenih te besede. Odlično bodo znali uravnovesiti svoje zasebno in poklicno življenje. Ljudje, ki se rodijo v znamenje tehtnice, se neredko poročijo že zelo mladi. So strastni ljubimci, romantiki in šarmantni, svoje partnerje pa znajo spodbujati. Zaradi vsega naštetega so iz pravega testa za popolnega zakonskega partnerja.

Lev

Pogumen in drzen lev ima tudi veliko srce, zato k stvarem, dogodkom in ljudem namesto z glavo pristopa s srcem. Levi verjamejo, da je partnerjevo srce potrebno osvojiti, zato so razmerja pogosto videti skoraj kot iz filma. Za človeka, ki ga imajo radi, bi naredili praktično karkoli. 

Četudi morda ne priznajo, globoko v sebi hrepenijo po večni ljubezni in varnosti v razmerjih. Poroka je zato ena od njihovih verjetnejših prvih življenjskih izbir.

Dvojčki

Dvojčki so naravnost zaljubljeni v idejo resnične ljubezni. Pogosto sanjarijo o ’bila sta srečna do konca svojih dni’. Zaradi svojih visokoletečih pričakovanj, ki so si jih nabrali z gledanjem romantičnih filmov, se včasih prehitro zaletijo in poročijo s prvim, ob katerem jim nekoliko poskoči srce. 

Komunikativni in odprti kot so, zlahka navezujejo stike in se hitro prilagodijo na partnerjev življenjski slog. Sčasoma vendarle tudi toliko dozorijo, da bolj realna pričakovanja vendarle prerastejo mladostniške fantazije.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.