7. 7. 2022, 08:00

4 horoskopska znamenja, ki so čustveno hladna (in v odnosu odsotna)

profimedia
4 horoskopska znamenja, ki so čustveno hladna (in v odnosu odsotna) (foto: profimedia)

Nekateri ljudje hitro zajokajo, drugi drugače izražajo vso paleto svojih čustev. Za tretje pa se zdi, kot da so naklonjenost in toplo simpatijo črtali iz svojega besednjaka.

Po astrološki tradiciji naj bi bila naslednja štiri horoskopska znamenja manj čustveno ekspresivna, neredko pa tudi čustveno nedostopna.

Strelec

Strelci so nadvse odprtega in svobodoljubnega duha, ki si ga ne pustijo ujeti ali omejevati. In to je eden od razlogov, zakaj skrivajo svojo občutljivost. Ti ljudje se ne navezujejo na kraj, stvari ali ljudi, ki bi jih skušali nase privezati s čustvi. Strelci so samozadostni, njihov fokus pa je namenjen njihovim strastem in ambicijam.

Vodnar

To zračno znamenje je nadvse nekonvencionalno in divje v srcu. Vodnarjev ni mogoče proti njihovi volji usmerjati ali nadzorovati. Gre za nadvse talentirane ljudi, ki življenjske izzive rešujejo z logičnim razmišljanjem. Čustvena prtljaga jim je odveč in zelo se bodo branili biti del solzavih zgodb. Za vodnarje je tudi značilno, da ob bolečih izpovedih drugih čutijo veliko nelagodja.

Devica

To zemeljsko znamenje je obdarjeno z ostrim analitičnim umom. Device so močne in prizemljene. Ker ne prenesejo, da bi jih skušal kdo drug nadzirati, se imajo s pomočjo uma močno pod kontrolo. Ker so tako zelo osredotočene na svoje karierne in druge ambiciozne cilje, ostajajo organizirane, praktične in konkretne. Čustvene plati življenja tako ostajajo zato nenaglašene.

Bik

Trmoglavi biki slabo prenašajo, ko jim skuša nekdo vsiliti svoj način življenja. To so močni ljudje, ki vedo, kaj hočejo in so to vajeni doseči na sebi lasten način. Ker so tako zelo fokusirani, težko razumejo drugačne perspektive drugih ljudi, zaradi česar so videti tozadevno rigidni. V svoji ambiciji in materialnih prizadevanjih enostavno nimajo časa za sentimente drugih ljudi. Čustva vidijo kot nekaj, kar je samo v napoto pri doseganju njihovih ciljev.

Zgornje interpretacije so povzete po pisanju pinkvilla.com in jih gre razumeti zgolj kot generalizacije horoskopskih znamenj. Če ste torej rojeni v enem od zgornjih znamenj, zato ni nujno, da zapisano velja tudi za vas osebno.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.