N. V. | 19. 11. 2023, 07:00

6 fizičnih znakov, ki vas opozarjajo, da nekdo intenzivno razmišlja o vas

Profimedia

Duhovna povezava se lahko kaže tudi v fizični obliki. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli občutek, kakor da lahko nekomu preberete misli? Ste preprosto ostali brez besed, ker ste slutili, da se bo nekaj zgodilo?

Ste že bili v situaciji, ko niste razumeli, kako ste lahko občutili, da nekdo misli na vas? Da imate občutek, da njihove misli tečejo k vam? Se je vam to že kdaj zgodilo?

Ljudje si delimo nekakšno telepatsko povezavo, poroča portal City Magazine Slovenija. Gre za neko večjo povezavo, ki je nedotakljiva in nevidna. Takšna, ki jo lahko samo začutite.

Življenje in razmerja niso sestavljena samo iz fizičnega videza in interakcije, obstajati mora tudi nekaj globljega. Obstajati mora nekakšna duhovna energija in sila, zaradi katere čutite in nevede poznate misli in dejanja druge osebe.

To je vaša podzavest. Nezavedno sprejemate vibracije in občutkov drugih ljudi. Včasih imate občutek, da morate nekaj storiti, vendar ne morete razložiti, zakaj. Samo veste, da morate. Občutek sedi v mislih in vas moti, dokler tega ne storite.

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da se vam je zdelo, da ste bolni – že ste si predstavljali, da imate vročino in ležite v postelji – in potem ste resnično zboleli. Sprejeli ste dejstvo, da zbolite – in ste. Tako močna je naša podzavest.

Znaki, da nekdo misli na vas

Enako je z znaki, da nekdo misli na vas. Preprosto veste. Začutite njihove misli – seveda le, če jih želite začutiti in prepoznati. Če zanikate, ne boste videli in čutili znakov, ker bo vaša podzavest še vedno zaklenjena v vas. Te misli in vibracije se kažejo fizično. Poglejmo si jih nekaj.

1. Podzavestni nasmeh

Vaše telo reagira tako, kakor mu govori um; mnogi se tega sploh ne zavedajo. Skoraj zagotovo ste bili v situaciji, ko ste bili pohvaljeni za nekaj, kar ste storili, in v tistem trenutku bi od veselja skočili v zrak. A morda situacija ni bila primerna, da bi lahko to svojo srečo pokazali svetu. Čeprav ste morali ostati resni, se vam je na obraz prikradel droben nasmeh. Trudili ste se, da bi ga zadržali, toda niste mogli. To je reakcija, ki je ni mogoče ustaviti.

To je fizična manifestacija signalov, ki jih prejemajo vaši možgani. Enako je z nekom, ki vas ima rad in nenehno razmišlja o vas. Ko boste srečali to osebo, boste videli nasmeh, vreden tisoč besed.

Profimedia

Nasmehnila se vam bo, kakor da sta prijatelja že stoletja, kljub temu da vas je spoznala šele včeraj. Boste njen največji razlog za nasmeh, za njeno srečo ali zardevanje.

Ko jo pogledate, preprosto veste, da se dogaja nekaj več kakor le prijaznost in vljudnost. Začutite, da ste ji všeč. Podzavest vam govori, da misli na vas.

2. Nenadna sprememba čustvenega stanja

To se vam je skoraj zagotovo že zgodilo, le da verjetno niste razumeli, zakaj se je zgodilo. Bili ste v nekakšnem evforičnem stanju – dobre volje, se šalili in se smejali. Vse, kar se je zgodilo v tistem trenutku, ste vzeli za pozitivno.

In potem se je naenkrat zgodila ogromna sprememba vašega čustvenega stanja. Postali ste depresivni, kot da vas je nekaj ali nekdo popolnoma izčrpal. Niste se več želeli smejati. Edino, kar ste si želeli, je bilo, da se umaknete, zaprete vase. Počutili ste se negativno in žalostno ali depresivno.

Profimedia

Verjetno je ravno v tistem trenutku nekdo mislil na vas. Podzavest vam je skušala nekaj povedati, vendar na drugačen način, ker ne zna drugače. Vaš duh je to začutil.

Energija te osebe je motila vašo, zaradi česar ste se v delčku sekunde spremenili. Njena energija je zmedla vaše energetsko polje in to vas je pripeljalo do spremembe stanja.

3. Vaša podzavest vaju zbliža

Ste se kdaj vprašali, zakaj in kako se ljudje zaljubijo drug v drugega? Vse je povezano z vašo podzavestjo in vibracijami, ki vas obkrožajo in so tako očitne, da se vas dotaknejo.

Na žalost ljudje pogosto ne prepoznajo sreče, tudi če se jim zaleti naravnost v obraz. Ko se želijo zaljubiti, podzavestno iščejo tiste ljudi, ki lahko zadovoljijo njihove potrebe – nekoga, ki jih lahko dopolni, in nekoga, ki lahko naredi vse, česar oni ne morejo. Podzavest želi najti način, kako to osebo pripeljati v vaše življenje in vam skozi duhovna sporočila prenaša nekaj, kar je dotakljivo – nekaj resničnega in fizičnega.

Profimedia

Če je oseba, ki razmišlja o vas, tista 'prava', se bosta slej ko prej srečala. In ko se srečate, boste zagotovo ugotovili, da vas je življenje že večkrat poskušalo združiti. Mogoče sta oba poznala iste ljudi, vendar sta vedno zgrešila. Verjetno sta bila ob istem času na istih krajih, mogoče sta bila celo istočasno v isti kavarni na kavi – le vsak z drugo družbo. Vaša podzavest je začutila povezanost in vas je približala drug drugemu, dokler vas dejansko ni zbližala za vedno.

4. Čudni gibi oči

Če bolehate za alergijami ali drugimi očesnimi težavami, lahko ta znak izključite. Če pa teh težav nimate in vaše oko nenadoma začne trzati, bi to lahko bil vaš um, ki je nekaj zaznal. Nenaden srbež ali trzanje oči lahko pomeni, da nekdo misli na vas.

Profimedia

A tu je zanka. Če nekdo misli na vas, ni nujno, da ste mu všeč. Ni nujno, da pozitivno razmišljajo o vas. Lahko vas ogovarjajo ali omenijo na kakršenkoli drug negativen način. Verjeli ali ne, obstaja način, da ugotovite, ali ima nekdo negativne ali pozitivne misli do vas:

  • če vas na primer srbi ali trza desno oko, to pomeni, da vas nekdo obrekuje,
  • če pa to počne vaše levo oko, je nekdo zaljubljen v vas.
  • Pri moških je obratno. Če torej trza desno oko, jih nekdo hvali ali ljubi, medtem ko za levo oko velja, da nekdo govori ali razmišlja o njih na slab način.

5. Napet um

Človeški um je izjemen. Tako čaroben je in še vedno precej neraziskan. Ima neomejeno moč. Poskusite samo pomisliti na vse stvari, ki jih lahko počnete s svojim umom. Pomislite, koliko idej lahko ustvarite in koliko rešitev najdete v sebi – skoraj za vse. 

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste nekaj pojedli in se začeli dušiti? Ali pa da se vam je zaletela voda v grlu, zaradi česar ste kašljali? To je zato, ker vaš um ustvarja napetost. Vaš um čuti, kako vaše ime izhaja iz ust nekoga drugega. Poskuša vas opozoriti, da odprete oči in se ozrete okoli sebe.

Profimedia

Če o vas nekdo govori slabo, vam bo um poslal fizični signal. Ponovno bo ustvaril napetost, ki se bo pokazala s fizično reakcijo – zardevanjem. Če ni razloga, da bi zardeli, zakaj se vam to dogaja? Imate razlago? V bistvu gre za to, da na vas vpliva negativna energija osebe.

Kolcanje je tudi eden izmed znakov napetega uma in negativne energije. Običajno pomeni, da se nekdo pritožuje nad vami. Nekdo se lahko pritožuje nad vami samo zato, da se počuti ali je videti bolje. In če se vam kolca le takrat, ko ste v družbi določene osebe, je to lahko znak, da se ta oseba pritožuje nad vami.

6. Pozitivna energija

Naš um je zares izjemen: sposoben je zaznati negativno energijo in slabe stvari, lahko zazna tudi, kdaj nas ima nekdo rad in nas podpira. Tudi če so oddaljeni kilometre, lahko vaš um začuti povezavo.

Mnogi pari so poročali, da so v času zveze na razdaljo pogosto imeli občutek dotika na hrbtu, roki, obrazu ... Njihov partner pa si je bojda v istem trenutku takšnega dotika želel.

Profimedia

Drug način, kako lahko pari začutijo svojo povezanost, je, ko začutijo dvig energije ali splošnega razpoloženja. To se zgodi, ko se človek počuti zlomljenega, zdrobljenega ali depresivnega in lahko dobesedno zazna preklop svoje energije samo zato, ker partner želi, da bi se počutil bolje.

Še en znak, da nekdo o vas razmišlja pozitivno ali natančneje ljubeče, so vroča ušesa. Saj poznate ta občutek, ko vam je v ušesa nenadoma toplo in dejansko lahko začutite, kako rdeča postajajo. Zdi se, kot da gorijo, a vseeno je dober občutek. To je znak, da se je nekdo zaljubil v vas, in v tistem trenutku misli na vas.

Se spomnite kihanja, ki trese vaše telo in je tako glasno, tako močno, da ga nikakor ne morete ustaviti? Takšno kihanje običajno pomeni, da nekdo misli na vas in da vas noro pogreša.

Moč misli

Naš um in telo sta povezana na način, ki ga še vedno nismo sposobni razumeti. Nihče ne zna razložiti, zakaj se te stvari dogajajo.

Vse, kar lahko storimo, je, da si priznamo, da obstaja nekaj večjega kot samo mi in naše fizično življenje. V naši podzavesti in okoliščinah je nekaj duhovnega – in to moramo spoštovati.

Podzavest nam bo vedno pošiljala fizične znake, od nas pa je odvisno, ali jih bomo sprejeli ali pa bomo zaprli oči in še naprej živeli v nevednosti. Ko torej naslednjič zaznate katerega od teh znakov, si vzemite nekaj časa, da jih začutite, in bodite pozorni na to, kaj vam govorijo čutila.