23. 11. 2022, 12:06 | Vir: Sensa

Bodite drzni in si dovoliti verjeti, da imate pravico biti BOGATI. Vaš globlji um bo to spoštoval.

profimedia

Ko nekoč doumete moč lastnega podzavestnega uma, imate pri sebi zemljevid do kraljeve poti k bogastvu vseh vrst - duhovnemu, mentalnemu ali finančnemu.

Vsakdo, ki se je potrudil, da bi se seznanil z zakoni uma, verjame in zagotovo ve, da nikdar ne bo v pomanjkanju. Ne glede na gospodarske krize, borzna nihanja, recesije, stavke, vedno hujšo inflacijo ali celo vojno, bo venomer več kot zadostno preskrbljen.


Razlog za to je, da je ta oseba posredovala idejo o bogastvu svojemu podzavestnemu umu. Posledično jo ta zalaga z njim, kjer koli se znajde.

Oseba se je umsko prepričala, da denar večno prosto kroži v njenem življenju in da ima vedno na voljo čudovit prebitek. Kakor ta oseba odredi, tako je. Če bi se zgodilo, da bi že jutri prišlo do finančnega kolapsa in bi vsa njena lastnina ostala brez vrednosti, bo še vedno privlačila bogastvo. Krizo bo lagodno prebrodila in iz nje verjetno celo izvlekla koristi.

Ideje o denarju, ki si jih je vredno zapomniti

 1. Bodite dovolj drzni in trdite, da imate pravico biti bogati. Vaš globlji um bo to trditev spoštoval.
 2. Ne želite si, da bi imeli ravno dovolj, da se prebijete skozi življenje. Želite si ves denar, ki je potreben, da bi počeli vse, kar si želite početi in kadar si to želite.
 3. Ko denar v vašem življenju prosto kroži, ste ekonomsko zdravi. Glejte na denar kot na plimovanje, pa ga boste imeli vedno na pretek.
 4. Če boste poznali zakone svojega podzavestnega uma, boste vedno dovolj založeni, ne glede na to, v kakšni obliki doteka denar.
 5. Eden od razlogov, zakaj mnogi ljudje denarno komaj shajajo in nikdar nimajo dovolj denarja, je, da denar obsojajo. Kar obsojate, dobi krila in odleti.
 6. Naj vam denar ne postane bog. Je zgolj simbol. Zapomnite si, da resnično bogastvo leži v vašem umu.
 7. Naj denar ne postane vaš edini cilj. Zahtevajte bogastvo, srečo, mir za vse. Tedaj vam bo vaš podzavestni um dal obrestne obresti na vseh teh izraznih področjih.
 8. V revščini ni nikakršne kreposti. To je bolezen uma. Nemudoma se morate ozdraviti te mentalne bolezni.
 9. Niste tukaj zato, da bi živeli v kolibi, se odevali v cunje ali stradali. Tukaj ste, da bi živeli obilja polnejše življenje.
 10. Nikdar ne uporabljajte izraza "umazana lakomnost" in nikdar ne recite: "Tisto, kar kritizirate, izgubite. Denar sam po sebi ni ne dober ne slab, temveč ga opredeli šele razmišljanje o njem na dober ali slab način.
 11. Pogosto ponavljajte: "Rad imam denar. Uporabljam ga modro, konstruktivno in razsodno. Dajem ga radostno in tisočkrat se mi povrne."
 12. Denar ni nič večje zlo kot so baker, svinec, pločevina ali železo, ki jih utegnete najti v zemlji. Do vsega zla pride zaradi nevednosti in napačne uporabe moči uma.
 13. Če si v umu predstavljate končni izid, se vaša podzavest odzove in uresniči vašo mentalno podobo.
 14. Ničesar ne morete dobiti v zameno za nič. Nič na svetu ni brezplačno. Da bi prejeli, morate dajati.

Naj vam denar ne postane bog. Zgolj simbol je. Zapomnite si, da je resnično bogastvo v vašem umu. Tukaj ste, da bi živeli uravnovešeno - to pa vključuje pridobitev vsega denarja, ki ga potrebujete. 

Povzeto po kultni knjigi Dr. Josepha Murphyja: Moč vaše podzavest, več o knjigi na Sensa.si

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.