27. 8. 2022, 07:00 | Vir: Aktivni.si

Kaj prinaša zadnji poletni mlaj in kateri astroznaki bodo začutili harmonijo?

Profimedia
Kaj prinaša zadnji poletni mlaj in kateri astroznaki bodo začutili harmonijo? (foto: Profimedia)

Avgust je že skoraj pri koncu, s tem pa prihaja začetek novega luninega cikla. Imamo odgovor, koga čakajo največje spremembe!

27. avgusta v dopoldanskem času nastopi lunin mlaj, in sicer v znamenju device. V tem času bo zelo aktiven tudi Mars, planet akcije, energije in ognja. Njegova energija nas lahko naredi nekoliko razdražljive in se poigra z našim potrpljenjem. Lahko nas tudi spodbudi s soočanjem z nerazrešenimi strahovi in negotovostmi.

In na katera 4 astroznamenja bo imel tokratni lunin mlaj največ vpliva? 

Devica

Ker je tokratni mlaj v tem znamenju, ni nobeno presenečenje, da bodo vsi v tem znaku močno čutili njegove vplive. To je idealen čas, da se horoskopske device osredotočijo nase in razmislijo, kako bi lahko bolje poskrbele zase. 

Eden najboljših načinov za uporabo energije prazne lune v devici je razmišljanje o načinih, kako lahko vsi utelešamo idejo, da je naše telo naš tempelj.

Profimedia
V astrologiji mlaj simbolizira nove začetke, devica pa nas spodbuja, da v sebi poiščemo notranjo moč in se pogumno, a premišljeno podamo proti svojim ciljem.

V astrologiji mlaj simbolizira nove začetke, devica pa nas spodbuja, da v sebi poiščemo notranjo moč in se pogumno, a premišljeno podamo proti svojim ciljem.

Strelec

Že zadnjih nekaj mesecev so tisti, ki so bili rojeni v tem znamenju, bolj zaprti vase, kakor navadno. Obenem udi veliko razmišljajo o tem, kaj bi lahko bil njihov naslednji korak v življenju

Mlaj je odlična priložnost, da strelci teorijo spremenijo v prakso in se lotijo novih izzivov z znanjem, ki so ga pridobili o sebi v zadnjem času.

Ribi

Ljudje tega horoskopskega znamenja veljajo za sanjače, prizemljena energija device pa jim bo pomagala, da stopijo na realna tla in postanejo nekoliko samokritični.

Morda se bodo ob tem na začetku nekoliko slabo počutili, a na ta način bodo veliko bolje postavljali svoje cilje ter načrtovali prihodnost.

Dvojčka

Lunine vplive bodo dvojčki čutili predvsem na področju doma in družine. Morda bodo čutili potrebo, da se vrnejo k svojim koreninam in se na ta način bolje spoznajo.

Stik s preteklostjo bo dvojčkom pomagal, da bolje razumejo sebe, predelajo pretekle občutke in obrnejo nov list.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.