16. 6. 2022, 09:00

Nimajo sreče v ljubezni: to so horoskopska znamenja z največ neuspešnih razmerij

profimedia

Težko vzpostavljajo harmonične odnose z drugimi in pogosto od partnerjev zahtevajo preveč.

Če vaša razmerja tipično ne trajajo dlje od nekaj mesecev, ste se gotovo že vprašali, kaj je tisto, kar lomi vaše zveze. Morda je odgovor v zvezdah.

Naslednja horoskopska znamenja imajo za seboj običajno največ neuspešnih romanc.

Rak

Rakom je zelo težko vzdrževati razmerja. Ne glede na to, kako zelo se trudijo, se za Rake v ljubezni stvari rade sfižijo. Ob tem ne gre toliko za to, da bi si oni ne želeli izpolnjenega razmerja, problem je, da so zadržani in zato na začetku za razmerje ne naredijo dovolj.

Device

Tudi njihovo ljubezensko življenje je polno neuspelih razmerij. Razlog za to gre iskati v tem, da v partnerju iščejo popolnost. Že ena sama majhna napaka, pa pričnejo izgubljati zanimanje za to osebo. Še več. Pogosto privlačnost zamenjujejo za ljubezen, kar nato botruje še eni ljubezenski polomiji.

Bik

Tudi bikom se radi zgodijo nenadni ljubezenski zlomi. Čeprav vedno dajo vse od sebe, pa njihov partner od njih pričakuje še več. Ne glede na to, kako zelo se trudijo, se drugemu to nikoli ne zdi dovolj. Morda bi šlo premisliti, zakaj si za partnerja izbirajo prav takšne osebe?

Škorpijon

Škorpijoni so običajno tisti, ki sprejemajo odločitve o ljubezni in razmerjih brez veliko razmišljanja. In potem se zgodi, da šele čez nekaj mesecev ugotovijo, da v odnosu nekaj ni v redu. Naenkrat so mnenja, da si zaslužijo boljše. Rezultat je serija propadlih zvez in neprestana gonja za popolnostjo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.