A. B. | 21. 9. 2022, 09:10

Prihaja jesensko enakonočje, zato je čas, da na prvo mesto postavite sebe (a bodite previdni!)

Profimedia/fotomontaža
Prihaja jesensko enakonočje, zato je čas, da na prvo mesto postavite sebe (a bodite previdni!) (foto: Profimedia/fotomontaža)

Z vstopom v jesenski čas prihaja dogodek, ki bo vašo energijo preusmeril v odnose, rast in razvoj. Prav zato morate biti še toliko bolj previdni ... 

Jesensko enakonočje bo 22. septembra, s čimer se bo tudi za vašo življenjsko energijo zgodila pomembna prelomnica. Ta se bo preobrazila in vas vodila k spremembam v odnosih, predvsem pa vas bo spodbujala k temu, da se posvetite sami sebi. 

Profimedia

Jesensko enakonočje in vi 

Jesensko enakonočje nakazuje tudi na vzpostavljanje novih ali osveženih mej med fizičnim in duhovnim svetom. Z menjavo letnih časov namreč začne narava počivati, se sproščati in osvobojevati, čemur sledite tudi vi. Vzemite si čas za sprostitev in od sebe spustite vse, kar vas ne osrečuje. Zavedajte se, da je vaša energija dragocena. 

Z obdobjem tehtnice tudi začetek iskanja sebe 

S septembrskim enakonočjem nastopi tudi obdobje tehtnice. Tehtnica je znamenje, ki je močno povezano z iskanjem notranjega ravnovesja. Energijo boste čutili predvsem v odnosih, zato se posvetite tudi temu, kako različni odnosi vplivajo na vaše počutje. 

Se počutite dobro v bližini določenih ljudi in ali res iz vas izvabijo ves potencial? 

Priložnost tudi retrogradnemu Merkurju

V času enakonočja nastopi tudi šest retrogradnih planetov, ki vas bodo usmerili k premisleku in "polnjenju baterij", zato bodite v odnosih tudi nekoliko izbirčni.  

Profimedia

Če si želite razjasniti odnose, raziskati vam pomembne točke v življenju in najti odgovore na tegobe, ostanite odprti za znake, sporočila in navdih, ki jih prejmete. Energija vas bo spodbudila k spremembam, le prisluhniti jim morate in si pri tem tudi nekoliko zaupati. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.