27. 6. 2022, 09:00

Ta 4 horoskopska znamenja zapravijo vso plačo že do sredine meseca. Ste med njimi?

profimedia

To so tisti horoskopski znaki, ki znajo biti brez beliča v žepu že sredi tekočega meseca.

Ne znajo vsi dobro upravljati s svojimi osebnimi financami. Nekateri si ne morejo pomagati, da bi ne bili razsipni, tudi če si tega v resnici ne morejo privoščiti. Nekatera horoskopska znamenja so k temu bolj nagnjena kot druga.

V nadaljevanju navajamo tiste štiri predstavnike zodiaka, katerih prihodki praviloma usahnejo že sredi tekočega meseca.

Strelec

Ljudje, ki so rojeni v mesecu strelcev, so nagnjeni k zapravljanju svojega denarja za oblačila, nakit in prijetne večerje v restavracijah. Denar je zanje le potrošno sredstvo, žal pa pri tem pozabljajo, da ima njihova denarnica tudi dno. Težko se brzdajo, zato je njihov bančni izpisek pogosto v rdečih številkah še pred iztekom meseca.

Bik

To so zelo podjetni ljudje, ki znajo denar zaslužiti, še raje pa ga zapravijo za svoja mala in velika uživaštva. Pomembno jim je udobno in luksuzno življenje, zato se bodo potrudili, da bodo to dosegli. Če se v njihovo rutino prikrade tendenca k iskanju bližnjic, pa lahko zaidejo tudi v težave, saj si prehitro privoščijo preveč.

Ribi

Po astrološki tradiciji gre ribam od vseh znamenj najslabše od rok obvladovanje osebnih financ. Tako zelo gredo rade s tokom, da si ne morejo kaj, da bi svojega denarja ne zapravljale impulzivno in v hipnem navdušenju. Na srečo bodo tudi ene prvih, ki si bodo poiskale pomoč pri finančnem svetovalcu, ki jih bo nato skušal prepričati, naj nekoliko brzdajo tudi svoje dobrodelne tendence in prenehajo postavljati potrebe drugih pred svoje lastne.

Tehtnica

Tehtnice znajo biti precej razsipne s svojim denarjem. Kozmetičarke, masaže in drugi prijetni tretmaji, v katerih nadvse uživajo, lahko resno načnejo njihovo finančno stabilnost. Za povrh vsega pa neprestano obdarujejo vse okoli sebe. Dobro bi bilo, če bi se uspele naučiti nekoliko brzdati, sicer bodo kronično trpele finančno nelikvidnost.

Znati z denarjem je veščina. In čeprav je za nekatera horskopska znamenja to večji izziv, ni nemogoče, da bi se tudi ona te veščine ne naučila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.