17. 6. 2022, 10:00

Tem horoskopskim znakom je bolje samskim kot v (kompliciranem) razmerju

profimedia

Nekateri ljudje enostavno ne zdržijo v razmerjih, zato so pogosto dalj časa samski. Bolj kot komplicirane odnose ljubijo svojo radoživo neodvisnost.

Po astrološki tradiciji v to skupino spada pet horoskopskih znakov.

Dvojčki

Vsi, ki dobro poznajo karakteristike dvojčkov, lahko pritrdijo, da ljudje, rojeni v mesecu tega sončnega znamenja, niso vedno srečni v dolgotrajnih razmerjih. To ne pomeni, da jim ni mar za intimnost, temveč to pomeni le, da so jim ljubše bolj ležerne in nezapletene zveze. Pripadniki tega znamenja hitro preidejo z vročega na hladno, zato bodo vedno znova skočili v novo razmerje, prepričani, da jim bo tokrat uspelo.

Strelec

Strelec se boji zavezati, zato bo to storil zgolj v primeru, ko verjame, da je trenutni partner zagotovo ’pravi’. Življenje tega radoživega znaka je zapriseženo uživanju, brezskrbnosti in svobodi, zato se ustrašijo partnerjev, ki takoj kažejo preveč zanimanja ali se vedejo vsiljivo. Potihoma si želijo razmerje, a tega ne priznajo. V partnerstvo se lažje spustijo, če partner z njimi deli podobna zanimanja in hobije.

Vodnar

Gre za – in to brez dvoma – najbolj neodvisen znak zodiaka. Vodnar je rad sam. In čeravno gre za enega najbolj sočutnih in skrbnih ljudi, so jim enako pomembna tudi obdobja miru, ko se lahko poglabljajo v svoje ideje in misli. Potrebujejo nekoga, ki bi jih popolnoma razumel in delil njihovo vizijo sveta, kar je seveda lažje reči kot narediti.

Ribe

Osebnost rib je drugačna od drugih znamenj na tem seznamu, saj ljudje, ki so rojeni v mesecu rib, potrebujejo skrb in naklonjenost, da bi se počutili cenjeni. Sami po sebi so več kot veseli, da lahko izkažejo predanost, problem pa je, da se relativno zlahka zlomijo. Nihajo od prepričanj, da si ne zaslužijo dobrega partnerja, do preuveličevanja nepomembnega komentarja partnerjav v ’veliko kritiko’, kar jih požene tudi iz povsem solidnih razmerij.

Devica

Ti ljudje so na povsem nasprotnem spektru kot ribe. Device imajo v razmerjih težave, ker so preveč kritične do drugih, in ne kot ribe, ki so preveč kritične do sebe. Devicam je povsem jasno, kakšen je njihov popolni partner, kar projicirajo na vsakega potencialnega snubca, ki ga spoznajo. Ni odveč, če pripomnimo, da je življenje z devicami polno izzivov. Če ni popolno, potem to zanje ni dovolj dobro. Zato so device raje same in čakajo na ’popolnega partnerja’, pa naj to traja, kolikor traja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.