23. 6. 2022, 09:00

To so horoskopska znamenja, ki so najbolj muhasta. Ste med njimi?

profimedia

Ne prenašajo kritike, obenem pa jih še vsaka malenkost vrže iz tira.

Vsi imamo svoje muhe, za nekatere pa lahko kar naravnost rečemo, da so tudi muhasti. Gre za ljudi, ki so (iz različnih vzrokov) nekoliko bolj občutljivi, zaradi česar lahko v hipu postanejo slabovoljni ali pa prehitro odreagirajo.

Pa si poglejmo, katera horoskopska znamenja so po mnenju spletne strani Pinkville najbolj muhasta (in na kakšen način se to pri njih najpogosteje kaže).

Rak

Rak velja za najbolj čustveno spremenljiv znak izmed vseh. Vse, kar misli in čuti, občuti zelo globoko. Njihovo dobro razpoloženje razkrije, koliko mu je do ljubezni, medtem ko bi znal slabo razpoloženje streseti naokoli vsakič, ko mu nekaj ne bi bilo po godu. Raki vse čutijo tako močno, da postanejo njihova čustva nalezljiva.

Ribi

Gre za občutljive ljudi z močnimi čustvenimi senzorji. Prav zaradi slednjih njihovo razpoloženje neredko niha. Ker se ne želijo pretirano izpostavljati, svoje misli in čustva skušajo zadržati zase. Njihovo intenzivno notranje plimovanje je lahko dober navdih za nove kreativne podvige.

Škorpijon

Škorpijoni so nadvse strastni, kar se odraža tudi v njihovem razpoloženju. Enostavno ne zmorejo skriti, da so slabo razpoloženi ali na nekoga jezni. So tudi ljudje akcije, zato bodo čustva želeli pretvoriti v dejanja.

Oven

Ovni so preveč impulzivni, da bi lahko skrili, kako se v danem trenutku počutijo. Če jim nekdo pokvari razpoloženje, se bodo na to silovito odzvali in poskrbeli, da bo slednjim enkrat za vselej jasno, s kom 'ne gre zobat češenj'.

Tehtnica

Tehtnice neprestano sprašujejo svoje bližnje, ali so ti morda jezni nanje. Neprestano jih skrbi, ali so koga prizadeli, kar jih spravlja v slabo razpoloženje. Nujno je, da bi enkrat za vselej spoznali, da ljudje sploh niso jezni nanje, temveč da jim včasih zgolj ponagaja njihova bujna domišljija.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.