18. 1. 2021, 10:33

"Pandemija nama je uničila spolno življenje. Moj fant noče več seksati!"

profimedia

Razmerje je še sveže in do nedavnega sta bila seksualno povsem kompatibilna. Potem pa se je zgodilo. Naenkrat ni hotel več seksati.

"Pred tem sva imela čudovito seksualno življenje, pred dvema mesecema pa se je čez noč končalo. Zdaj je moj partner raje sam kot z mano. Spoznala sva se tik pred začetkom karantene, kemija med nama pa je bila zares močna," je napisala anonimna bralka svetovalki Deidre na The Sun.

Čeprav je njun libido sicer visok, je fant naenkrat začel odklanjati pobude za spolnost. Bil je slabe volje in od takrat še nista seksala. Ne želi se je niti dotakniti. Ona se seveda počuti neželjeno in ni več prepričana, ali ga zares še ljubi.

"Stres lahko vpliva na spolni nagon in seksualno zmožnost. Morda se vašemu moškemu v nekem trenutku ni uspelo dovolj vzburiti, zdaj pa se boji, da se mu bo to ponavljalo. Lahko pa se je distanciral tudi zaradi nižje samozavesti, ki je sledila situacijski stiski. Kakor koli že, trenutno verjetno bolj kot ljubimko potrebuje prijateljico," je bila jasna Deidre.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.