14. 1. 2021, 13:12

"Partner me je med seksom poklical z napačnim imenom. Mar to pomeni, da me vara?"

profimedia

Skupaj imata štiri otroke, med njimi enega s posebnimi potrebami, pa vendar ga ni nikoli doma, dela večizmensko delo, medtem ko se njej zdi, da družino vzdržuje v celoti sama.

"Soprog postane nervozen v trenutku, ko vstopim v sobo, on pa je takrat na svojem laptopu. Pred tem sem mislila, da morda gleda portnografijo ali pa klepeta s svojo nekdanjo. Potem pa me je pred kratkim med seksom poklical z napačnim imenom," je neka ženska v svojem pismu situacijo razložila The Sun.

Zdaj je prepričana, da jo vara z drugo žensko.

"Z otroci se sploh ne ukvarja, meni pa se zdi, kot da moram skrbeti še za petega otroka. Kar nekajkrat sem ga dobila, da je pošiljal sporočila drugim ženskam. Vedno so bile to njegove bivše. Ko sem mu hotela pregledati telefon, sem ugotovila, da sporočila sproti briše. Zakaj je v kontaktu z drugimi ženskami? Sem in tja sem ujela sporočilo kakšni od njenih bivših in sporočila vedno konča s poljubčki. Že to se mi zdi zaskrbljujoče," je še razložila.

Svetovalka za The Sun Deidre ji je odgovorila:

"Predvidevam, da imate polne roke dela z družino in da ste zaradi njegove pogoste odsotnosti povsem pozabila, zakaj sta sploh skupaj. Vsakodnevno življenje zlahka uniči razmerje. Nikoli ne boste zares vedeli, zakaj vas je poklical z napačnim imenom ali kaj v resnici počne na svojem računalniku, če ga o tem ne boste direktno povprašali. Lahko je povsem nedolžno, pa četudi zares pošilja sporočila drugim ženskam. Kaj se njemu plete po glavi, ni vaš problem. Vprašajte se, ali se počutite odrinjeno, kar je vsa vaša pozornost usmerjena k otrokom? Sploh še kaj počneta skupaj kot par? Kakšno je vajino spolno življenje? Poiščite miren trenutek, da mu poveste, da si želite več osredotočanja na vajino razmerje. Razložite mu, da si morata vzeti čas tako drug za drugega, pa tudi: da je starševstvo otrokom skupen projekt."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.