N. V. | 9. 9. 2022, 07:46

Prehajamo v čas polne Lune. Kako bo to vplivalo na odnose?

Profimedia
Prehajamo v čas polne Lune. Kako bo to vplivalo na odnose? (foto: Profimedia)

Prihaja idealen čas, da delate na teh stvareh.

Prihaja čas polne Lune v devici. Tako bo od 10. septembra pa do 2. oktobra pravi čas za zdravljenje odnosov. Poglejte, kaj napoveduje šamanska astrologinja Gaia Asta. Kaj se bo dogajalo in kako se na to primerno pripraviti?

"To bo obdobje, ko bodo odnosi v prvem planu, tako bo obdobje retrogradnega Merkurja ponudilo priložnost, ki bo trajala tri tedne, da boste lahko zdravili odnose in jih pozdravili ali ozdravili."

Kako utrditi odnose?

Odnosi se zdravijo pri sebi in ne pri drugem človeškem bitju. "Vedno, pri vsaki stvari moraš izhajati iz sebe in se ozreti vase, saj so vsi drugi naši učitelji in nas opozarjajo na naše napake," meni astrologinja, ki skuša poudariti, da se pri duhovni rasti moramo ukvarjati s sabo, ne pa kritizirati drugih. 

Čas je zelo primeren za poudarjeno doživljanje odnosa s sočlovekom. Zato lahko ta čas izkoristite za to, da ugotovite, kaj vas moti pri nekom drugim, in pogledate vase: zakaj vas to moti, od kje to izhaja.

Zdaj je torej odličen čas za poglabljanje vase in zdravljenje odnosov. "Postaviti bo potrebno stvari na konkretni ravni, saj smo v obdobju zemeljske device," pojasnjuje astrologinja.

Kako se s tem soočiti?

Tukaj nam lahko pomaga duhovnost, pravi astrologinja. Pomembno je, da vidimo druga človeška bitja neodvisna od lastnih pričakovanj in da v odnosu namesto zahtev dajemo pozitivna čustva, resnico, ljubezen in svobodo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.