5. 5. 2021, 06:00

Prijave v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki 2021 odprte samo še do 14. maja!

Websi 2021

Letošnje tekmovanje WEBSI Spletni prvaki, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji, bo v primerjavi s preteklimi leti še toliko bolj posebno, saj Spletni prvaki praznujejo že 10 let soustvarjanja edinstvenih zgodb o digitalnih presežkih. Prijavljena dela bo ocenjevala 115-članska strokovna žirija pod vodstvom predsednice žirije Ane Praprotnik, direktorice marketinga v podjetju Sava Turizem d. d.

V okviru projekta WEBSI Spletni prvaki 2021 bodo letos že deseto leto zapored razglasili najboljše projekte na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji. V duhu epidemije koronavirusa bo podobno kot lani tekmovanje skoraj v celoti, od prijav projektov v tekmovanje do ocenjevanja, potekalo na daljavo. Tekmovalni del so dopolnili z novo kategorijo »Login«, ki bo vključevala digitalne projekte, ki zahtevajo prijavo.

115-članska žirija

Letošnje tekmovanje ocenjuje kar 115-članska žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualnem poročilu. Žiriji bo letos predsedovala Ana Praprotnik, direktorica marketinga, Sava Turizem d. d.

Letos kar 24 kategorij

Tekmovanje za WEBSI Spletne prvake letos poteka v kar 24 kategorijah, skupaj z vzporednimi tekmovanji pa bo podeljeno kar 32 nagrad.

Zaključek z WEBSI dnevom

Projekt bodo sedaj že tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 16. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne nagrade, ki bodo razkrile, kdo je letos najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor. Vsi projekti in njihovi ustvarjalci ter ključne osebe iz sveta slovenskega digitala bodo predstavljeni v dosjeju WEBSI Digitalni presežki Slovenije, ki bo prav tako izšel na ta dan. Kako je bilo na WEBSI dnevu 2020, si lahko ogledate v galeriji.

Projekte lahko v tekmovanje WEBSI Spletni prvaki prijavite vse do petka 14. maja.

Za več informacij vabljeni na spletno stran www.websi.si.


 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.