N. V. | 11. 8. 2022, 10:55

5 znakov, ki razkrijejo toksičnega moškega

Profimedia
5 znakov, ki razkrijejo toksičnega moškega (foto: Profimedia)

Preden razkrijemo teh 5 lastnosti, poudarjamo, da so te lastnosti nezaželene za vsak spol, tudi za ženske. Tukaj je nekaj 'rdečih zastavic', ki so jih ugotovili tisti, ki so imeli opravka s toksičnim človekom.

Spoznali ste čudovitega moškega, vendar ste opazili nekaj posebnosti, ki vas motijo. Toksičen moški se sicer lahko obnaša kot očarljivi princ, a na tak način lahko manipulira z vami.

Egocentrična, manipulativna in pogosto narcistična oseba je lahko zelo dobra do vas. A posledično ni dolgo, preden zasijejo njihove prave barve.

Prepoznati morate znake teh brezobzirnih ljudi, da se boste lahko izognili kakršni koli bolečini in drami. Zadnja stvar, ki jo potrebujete, je, da se povežete z gospodom napačnim, saj lahko zaradi tega zamudite pravega.

1. Obljublja spremembe

Če naletite na težave v vajini zvezi, vam obljublja ves svet, da bi vas obdržal. Ampak, ste opazili, da se njegove obljube zlahka prelomijo? Vedno znova počne isto stvar? Ne pozabite, ne bo se spremenil v kratkem. 

Profimedia

2. Je čustven manipulator

Ljudje ponavadi mislijo, da ženske manipulirajo z moškimi s svojimi solzami, vendar imajo tudi moški svojo taktiko. Če ugotovite, da igra na vaša čustva, da bi vas prepričal, da storite, kar hoče, potem je to znak čustvene manipulacije. Ta oseba se bo spustila na vse nivoje, da bi dosegla svoje, in se malo ozira na vaša čustva.

Profimedia

3. Nenehno spreminja razpoloženje

Eno minuto vas ljubi, naslednjo pa je hladnokrven. Hodite po jajčnih lupinah, ker nikoli ne veste, kakšnega razpoloženja bo. Zdi se, kot da ima bipolarno bolezen, ki velja za stanje, ko razpoloženje niha glede na raven možganskih kemikalij.

Profimedia

4. Vašo ljubezen uporablja proti vam

Ve, kako zelo ga imate radi, zato bo to izkoristil sebi v prid. Ve, da mu ne boste rekli ne. Poigrava se z vašimi čustvi.

Profimedia

5. Laže

Imeti odnos z lažnivcem je kot graditi temelje svoje hiše s peskom; ne bo trajalo. Ni važno, ali laže občasno ali je patološki lažnivec. Potrebujete nekoga, ki bo odkrit in pošten do vas.

Profimedia

Če svojega moškega velikokrat ujamete na laži, je to znak, da z njim nekaj ni v redu. Ali ima veliko za skriti pred vami ali pa se poskuša narediti večji in boljši v vaših očeh. Nikoli ni razloga za laž, tudi če je le majhna.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.