N. V. | 11. 8. 2022, 06:55

Ste pripravljeni na super polno luno? Ta 4 znamenja jo bodo občutila najmočneje

Profimedia
Ste pripravljeni na super polno luno? Ta 4 znamenja jo bodo občutila najmočneje (foto: Profimedia)

Če ste eno od horoskopskih znamenj, na katera bo tokratna polna luna najbolj vplivala, je velika verjetnost, da vas bo izkušnja na nek način spremenila.

Pozdravljamo še zadnjo super polno luno letos, ki bo tokrat v znamenju vodnarja. Zadnja super polna luna prinaša posebno energijo, ki omogoča zaključke. Nastopila bo v petek, 12. avgusta, ob 3.36, piše portal N1.

Ta astrološki dogodek nam omogoča, da iz svojega življenja izpustimo nekaj, kar nam ne koristi več, in razmislimo, kako se lahko v prihodnje še bolj premaknemo proti življenju, ki si ga resnično želimo. To je čas, ko vzamemo vajeti življenja v svoje roke, sprejmemo odgovornost za svoja dejanja ter se usmerimo proti tistemu, po čemer v resnici hrepenimo, so zapisali na N1.

Preverite, katera astrološka znamenja bodo energije tokratne polne lune čutila še posebej intenzivno.

1. Bik

Obetajo se vam spremembe na kariernem področju in področju duhovne rasti. Ker vam veliko pomenita stabilnost in predvidljivost, vas bodo nepričakovani dogodki na začetku morda iztirili, a boste pozneje spoznali, da se je vse odvilo v vaše dobro.

Profimedia

Pomembno je, da ostajate umirjeni in premišljeni tudi takrat, ko si zaradi stiske želite delovati impulzivno. Zdaj je čas za novo preobrazbo in spet malo drugačno razumevanje življenja.

2. Lev

Super polna luna vam prinaša nekaj turbulence v odnosih z bližnjimi ter vašem splošnem počutju in zdravju. Prišlo bo morda do določenih nesporazumov, morda celo prepirov, ki bodo vznemirili tako vas kot drugo osebo.

Profimedia

Prvi instinkt vam bo narekoval, da poskrbite za drugo osebo in jo pomirite, ob tem pa ne pozabite prisluhniti sebi in poskrbeti za svoje potrebe. Bodite malo bolj pazljivi v dneh okoli lune in ne počnite stvari brezglavo, svetujejo na N1.

3. Škorpijon

V sebi boste občutili razkol med svojo mehko, čustveno platjo ter racionalnim delom sebe, s katerim se zaščitite pred bolečino.

Profimedia

Dovolite si biti ranljivi in pokazati šibke točke, obenem pa je morda čas, da ponovno vzpostavite meje z bližnjimi. Ostajajte iskreni do sebe in drugih ter sledite sebi.

Zdaj je čas naklonjen temu, da spremenite svojo komunikacijo z okolico. Na tem področju se boste zagotovo soočili z izzivi, ko boste imeli priložnost odzvati se drugače.

4. Vodnar

Tokratna polna luna je v vašem znamenju, zaradi česar ni nobeno presenečenje, da boste toliko bolj intenzivno čutili njene vplive.

Profimedia

To je odlična priložnost, da si vzamete nekaj trenutkov za samorefleksijo in razmislite, katere odločitve ste v zadnjem času sprejeli, kako so se obrestovale in kaj lahko v prihodnje storite drugače.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.