N. V. | 16. 8. 2022, 08:00

Ta 3 horoskopska znamenja ne marajo poletja

Profimedia/fotomontaža
Ta 3 horoskopska znamenja ne marajo poletja (foto: Profimedia/fotomontaža)

Mnogim je najljubši letni čas poletje. A ne vsem. Tem horoskopskim znamenjem nikakor ne prija.

Mnogi hrepenijo po dolgih sončnih dneh, ker uživajo v kopanju na morju ali v bazenih, sončenju in pitju hladnih koktajlov. Poletje obožujemo tudi, ker so noči tople in idealne za druženje pod zvezdami.

Vse to se sliši popolno, a še vedno obstajajo ljudje, ki jim to sploh ni všeč. Vročina, visoke temperature in različni insekti, ki se pojavljajo, nekaterim povzročajo napetost in utrujenost.

Raje kot morje in zabave imajo gore in njihovo tišino. Za razliko od nekaterih ljudi, ki mraza nikakor ne prenesejo, se dobro počutijo, ko je hladno vreme in ko se lahko zavijejo v toplo odejo.

Profimedia

To so horoskopska znamenja, ki ne marajo poletja

Bik

Povabite jih k igranju zimskih športov in dali vam bodo dušo. Biki obožujejo zimo in varnost, ki jo ponuja: ta letni čas ne napoveduje intenzivnih in velikih sprememb ali nestabilnosti. Ko bodo šli na morje (če se temu ne morejo izogniti), je velika verjetnost, da se bodo samo ohladili in potem takoj šli iz vode.

Devica

Zima je čas, ko device dajejo vse od sebe. Poleti so utrujene in zlahka izgubijo pozornost, to pa jim ne pomaga, da bi se osredotočili na delo, ki je devicam zelo pomembno. Ko je vreme hladnejše, ostanejo osredotočeni in natančno sledijo svojemu urniku. Vročina preprosto ni za device.

Kozorog

Kozorogi so popolnoma predani delu in poletje jim nikakor ne pomaga, da bi ostali osredotočeni na svoje cilje. Vsako zimo si postavljajo cilje in si urejajo življenje, poletje pa jim prekriža načrte.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.