N.Z. | 21. 4. 2022, 13:31

To, kar na sliki z optično iluzijo vidite NAJPREJ, razkriva, kakšni ste v ljubezenskih odnosih!

profimedia

Spodnja slika, ki se poslužuje fenomena optične iluzije, bo razkrila, kakšni ste v romantičnih razmerjih. Vse je odvisno od tega, kaj ob pogledu na sliko vidite NAJPREJ!

Optično iluzijo ’ El Viejo Y El Rio’ je naslikal Octavio Ocampo, na njej pa je mogoče najti štiri različne motive. Vsak od njih v psihološkem smislu sporoča nekaj drugega, zato ni vseeno, katerega ste opazili najprej in katerega nazadnje (kar hkrati pomeni, da dotično spročilo blokirate).

Poglejte sliko spodaj in si zapomnite, kaj ste opazili V PRVO.

In zdaj še razlaga ...

Nekateri ljudje najprej opazijo obraz starejšega moškega, drugi mladega jezdeca s sombrerom pod njim, tretji spet mlado dekle, ki leži ob reki, da bi četrti takoj postali pozorni na obok zidanega mostu nad reko.

 
Če ste najprej opazili starca, to pomeni, da nikoli ne izgubite uvida v ’širšo sliko’.

Na splošno je vaše srce le težko osvojiti z nekaj romantičnimi gestami. Raje imate partnerja, ki (tako kot vi) v razmerje vloži veliko energije, časa in truda. Resnična ljubezen pač zahteva trdo delo (in ne zgolj šopek tu in poljubček tam).

Če ste najprej opazili mladega jezdeca, to pomeni, da vas je težko zadržati na mestu.

Četudi motiv ne sugerira nujno, da boste svojim romantičnim partnerjem nezvesti, pa vendarle kaže, kaj si v romantičnem razmerju želite. In to je: želite, da vas partner osvaja. Če vam v tej potrebi ne bo ugodil, boste to začeli iskati drugje.

Če je prva stvar, ki ste jo na sliki ugledali, mlado dekle ob reki, bi to lahko pomenilo, da ste tik pred tem (ali pa ste to že storili), da opustite svoje iskanje dolgotrajne ljubezni.

Četudi se ravno zapletate v romantično razmerje, vam je že jasno, da to potencialno ne bo obstalo na dolgi rok. Morda ste tudi že opustili vse upe, da je razmerje vredno nadgrajevati.

Če ste na sliki najprej videli most nad reko, bi to lahko pomenilo, da vam je ljubša avantura kot stabilnost.

Morda vas je strah, da bi z vstopom v razmerje izgubili svojega pustolovskega duha. To pa seveda ne pomeni, da bi ne mogli najti nekoga, ki bi bil pripravljen skupaj z vami izkušati divje plati življenja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.