Nika Vajnhandl | 2. 4. 2022, 21:00

Razkrivamo zmagovalni spolni položaj - TA najbolj prija ŽENSKAM!

Profimedia

Vas zanima, kateri spolni položaj imajo raje moški? In v katerem najbolj uživajo ženske? Govorimo o istem? Raziskali smo.

Opredelitev seksa je preprosta, a izvajanje je nekoliko bolj zapleteno – namreč zato, ker obstaja veliko različnih načinov, kako se ga lotiti. Ali obstaja način, ki je med ljudmi najbolj priljubljen?

Kateri je najbolj priljubljen spolni položaj pri ženskah?

Spletna založniška stran Medium je izvedla raziskavo. Vprašali so skoraj 15.000 bralk - natančneje 14.835. Zmagovalni spolni položaj vas bo presenetil!

  1. mesto: 27 odstotkov žensk meni, da je "ženska, ki sedi na moškem" najboljši položaj za ljubljenje. Torej, večina žensk rada prevzame nadzor med seksom.
  2. mesto: 24 odstotkov žensk je ugotovilo, da je pasji položaj najhitrejši način za dosego vrhunca.
  3. mesto: Stari dobri misijonar je za najljubši položaj izbralo 17 odstotkov vprašanih.

Spolni položaji, ki so moškim še posebej všeč

Obstaja nekaj spolnih položajev, ki jih imajo moški najraje. To sta pasji položaj ali položaj jahanja. Zakaj? V pasjem slogu je občutek penetracije pri moškem intenzivnejši. Zaželen je tudi položaj za jahanje, ker je za moškega bolj "sproščen", saj tempo in gibe prepusti ženski. Kar je tudi za ženske seveda ugodno, saj je tako klitoris bolje stimuliran.

Vsak ima svoje preference

Raje kot na raziskavo, se glede vprašanj o občutkih ugodja obrnite direktno na svojega partnerja, saj bosta le tako oba vedela, pri čem najbolj uživata.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.