6. 10. 2020, 11:13

Samantha X, nekdanja profesionalna spremljevalka, o tem, ZAKAJ moški varajo

profimedia

Samantha X je delala kot profesionalna spremljevaka dobrih šest let in tako prišla do odgovora na večno vprašanje, zakaj moški varajo. O tem je spregovorila za britanski tabloid Mirror.

Ne glede na to, kako popoln se zdi zakon in kako čudovito imajo doma urejeno družinsko življenje, bodo moški varali v dovolj visokih odstotkih, da poklic profesionalnih spremljevalk prosperira tudi tekom gospodarske recesije.

O tem, zakaj je temu tako, je Samantha X, povedala naslednje:

"Obstajajo tri kategorije moških razlogov za varanje. Prvi so moški, ki doma pogrešajo intimo s svojo soprogo, nekateri izmed njih niso seksali s svojo ženo že nekaj desetletij, spet drugi tarnajo, da žene pri njih zanimajo zgolj kreditne kartice, a se vseeno nočejo ločiti, ker se bojijo finančnih izgub ali pa, da bodo tako prizadeli otroke. Potem so tu tisti, ki trdijo, da ljubijo svoje žene, a hkrati priznavajo, da so si zgolj zaželeli nekaj spremembe. In potem so tu še tretji. Najbolj komplicirani. To so srečno poročeni moški, za katere se zdi, da nimajo razloga za varanje. Ti moški pravijo, da ne želejo prizadeti svojih partnerk ali končati svoj zakon, pogosto tudi verjamejo, da njihove žene vedo, kaj se dogaja za njihovim hrbtem, a se pretvarjajo, da tega ne vidijo, saj se ne želijo soočiti z novimi začetki."

Samantha X nato še sklene:

"Ni na meni, da bi obsojala. Če sem se sploh česa naučila kot Samantha, je to to, da svet ni popoln, da ljudje nismo popolna bitja in da skušamo iti življenje najbolje, kot zmoremo. Sprva mi je bilo zares težko razumeti, zakaj srečno poročeni moški iščejo intimo drugje, pa naj so to profesionalne prodajalke ljubezni ali dolgotrajna obstranska razmerja. Srečala sem tudi dovolj poročenih moških, da so me za vselej odvrnili od želje, da bi se nekoč poročila. In pa, da ne boste mislili, da varajo samo moški! To počne tudi ogromno žensk. Imela sem dovolj klientov, ki so jih zlomile prav afere njihovih žen."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.