1. 5. 2022, 06:32

Danes ali nikoli: par, ki je storil TO skoraj 11 tisoč metrov nad tlemi

Fotografija je simbolična

Profimedia

Pam in Jeremy sta par, ki svojo vez utrjuje s humorjem. O poroki sta se pogovarjala že dalj časa, vendar sta si glede same izvedbe že večkrat premislila.

Nato je napočil dan, ko sta rekla, danes ali nikoli.

Rezervirala sta termin v poročni kapeli v Las Vegasu, si oblekla poročno opravo, ter se kar v njej odpravila na letališče, kjer ju je čakal let do Las Vegasa, a s postankom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBC News (@nbcnews)

Zaplet

V tranzitu leta za Las Vegas, sta izvedela, da je bil njun drugi let prestavljen. Na letalo sta se kljub zamudi na svojo lastno lasvegaško proslavo vseeno vkrcala. Morda sta si rekla, bo že kako.

In tako se je zgodilo

Njuna oprava je vzbudila zanimanje prenekaterih potnikov, pa tudi posadke.

Za začetek sta med potniki spoznala čisto pravega duhovnika z licenco za poroke. Ob vkrcavanju na letalo pa je zanimanje za njuno zgodbo izrazil tudi pilot.

Vsi za enega, eden za vse!

Letalo je vzletelo, posadka in potniki pa so se odločili, da poroko, ki jo par zamuja v Vegasu, zorganizirajo kar na letalu.

Potniško kabino so lično okrasili s toaletnim papirjem, medtem ko sta si ženin in nevesta v ceremoniji, ki jo je vodil potnik-duhovnik, pred Bogom in po letalskem zvočniku prisegla večni da.

Zagotovo bo ta let prav vsem prisotnim ostal v tistem predalčku prigod, ki se jih najraje spominjamo in o njih govorimo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.