31. 3. 2021, 11:45

Tak stol si je naredila ženska, da jo ob delu na domu ne bo več motil njen kužek

profimedia

Delo na domu, ki je v zadnjem letu za marsikoga postala stalna praksa, zna biti oteženo, če ste hkrati tudi lastnik pozornosti željnega kosmatinca. Neka ženska se je tako domislila posebne rešitve 'problema' in to objavila na družbenem omrežju.

Simone Gertz je neprestano izgubljala bitko s časom za svoje delovne projekte, saj jo je neprestano motil njen kužek, ki si je želel biti v njeni bližini. Domislila se je posebne rešitve. Izdelala je stol, ki kužku omogoča prihajanje in odhajanje, hkrati pa  mu je zagotovila dovolj prostora za počitek ob sebi, medtem ko je lahko sama neovirano delala naprej.

"Izdelala sem stol, ki je namenjen tako človeku kot ljubljenčkom. Sedišče je razširjeno, vgrajena pa je tudi lestev, po kateri se lahko vaša mačka ali pa manjši kuža povzpneta do sedišča in se tam udobno namestita," je zapisala k objavljenemu videu.

"Stol sem poimenovala stol za druženje, naredila pa sem ga zato, ker imam kužka, ki noče zaspati, če ne more biti poleg mene."

Ko je objavila delček svojega YouTube videa tudi na Twitterju, so se uporabniki množično odzvali z objavo fotografij, ki prikazujejo njihove ljubljenčke. Vsi ti 'vsiljivi' izrazi velike ljubezni do lastnikov pa so nasmejali mnoge.

V nadaljevanju objavljamo le nekaj njih ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.