5. 7. 2021, 15:34 | Promocijska objava

Trije nasveti, s katerimi boste postali mojster urejanja svojih osebnih financ

Profimedia

Z urejenim finančnim področjem si veliko lažje uresničimo posebne želje ter krmarimo skozi življenje. Naredite korak naprej in postanite gospodar svojih osebnih financ, pri tem pa naj vam pomaga zanesljiv partner, ki vam bo pomagal doseči vse vaše sanje.

 

1. Naredite finančni načrt

Najprej ocenite svoje trenutno finančno stanje in izračunajte svojo trenutno neto vrednost, nato opredelite svoje finančne cilje, ki naj bodo konkretni, merljivi, dosegljivi in realni. Osredotočite se na glavna področja, zaradi katerih bi radi uredili svoje osebne finance in občasno naredite kratek pregled napredka.

Ko boste obvladali takšen način razmišljanja, boste ugotovili, da lahko vsak mesec prihranite nekaj denarja ter prilagajate finančni načrt glede na različne dejavnike. Življenjski in tudi finančni načrti se spreminjajo, zato boste najverjetneje morali spreminjati tudi svoj finančni načrt.

2. Spremljajte svoje finance doma ali na dopustu

Naša (finančna) prihodnost je odvisna od tega, kaj se trenutno dogaja na področju naših osebnih financ. V današnjem času vam pri tem lahko pomaga spletna ali mobilna banka, zaradi katere ne bo potreben obisk bančne poslovalnice, s svojimi financami pa boste lahko na tekočem vsak trenutek dneva, ne glede na to, kje se nahajate. Tudi na dopustu.

Ker je dobro vedeti, kam gremo, je za upravljanje financ koristno porabiti nekaj svojega prostega časa, a je dobro vedeti tudi to, da nam izbira prave banke lahko prihrani tudi ta čas, saj oni mislijo namesto nas.

3. Prava banka naj postane zanesljiv partner

Zelo pomemben korak v vaši finančni preobrazbi je iskanje pravega finančnega partnerja oziroma banke, ki vam bo ponujala odlične storitve po vrhunskih cenah in ugodnih pogojih. Stroški, ki jih plačujemo banki, niso zanemarljivi, a povezane bančne storitve v okviru paketa so lahko ugodnejše kot več posameznih storitev skupaj.

Promocijsko gradivo

V Paketu Komplet, ki ga ponuja Nova KBM, so povezane najpomembnejše bančne storitve za odlično ceno:

-        Vodenje osebnega računa z debetno kartico Visa.

-        Pristop in neomejena uporaba najboljše spletne in mobilne banke v Sloveniji.   

-        Nižja obrestna mera za stanovanjske kredite glede na redno ponudbo banke.

-        Neomejeno število ne-nujnih plačilnih nalogov v spletni in mobilni banki za plačila do 50.000 EUR v EU.

-        Izredni limit na osebnem računu do 8.500 EUR brez stroškov odobritve.                        

-        Varnostno SMS obveščanje za debetno kartico Visa (za imetnika).

-        Obveščanje o poslovanju na vašem osebnem računu.

Vas zanima kako do Paketa Komplet? Rešitev je dobesedno na dlani.

Tudi, če niste stranka Nove KBM, lahko Paket Komplet sklenete kar na daljavo. Vse kar potrebujete je le mobilni telefon, aplikacijo mBank@Net in 10 minut časa. Sklenete pa ga lahko tudi v vseh poslovalnicah banke, specializiranih bančnih okencih in na vseh poštah v Sloveniji. Če pa ste že stranka Nove KBM, paket sklenite prek spletne ali mobilne banke, pokličite na 080 17 70 ali oddajte zanimanje na spletni strani.

Za nove stranke je ob sklenitvi do 31. avgusta 2021 vodenje paketa brezplačno kar 6 mesecev. Več informacij o sklenitvi Paket Komplet poiščite na www.nkbm.si/paket-komplet