28. 5. 2020, 13:56

Teh 7 stvari vas lahko naredi (še) privlačnejše

Kal Visuals | Unsplash

Kaj je tisto, kar vzbudi pozornost in pritegne pogled? Izkazalo se je, da je pravzaprav skupek dejavnikov, zaradi katerih se zdi, da nas določena oseba privlači. 

  • Prijaznost - Ljudje bodo veliko raje pristopili do vas in vas ogovorili, če boste nasmejani in prijazni. Če ste takšni že po naravi, vam ni potrebno skrbeti, saj verjetno v svojo družbo že pritegnete veliko ljudi. 
  • Pristnost - Veliko bolj cenimo posameznike, ki so to, kar so, že od začetka. Samo pomislite, kako ste reagirali, ko se je na primer izkazalo, da simpatija v resnici ne prenese športa in se je le pretvarjala, da bi vam ustregla. Pristnost je na prvih zmenkih (in tudi v drugih odnosih) zelo cenjena. 
  • Naraven videz - To se nanaša predvsem na ženske: moški žal ne bodo opazili novega črtala na oči, ki ste se ga trudile nanesti brezhibno, pa tudi senčenja v stilu znane igralke ne, kar je potrdila celo raziskava. Ne pravimo, da je uporaba ličil strogo odsvetovana, drži pa, da imajo moški raje naraven videz. 
  • Smisel za humor - Ženske obožujejo moške, ki jih nasmejijo in moški imajo radi ženske, ki se smejijo njihovim šalam. Smeh povezuje in sprosti, zato velikokrat slišimo koga reči, da more njegov bodoči partner nujno imeti smisel za humor. 
  • Skrb zase - Predvsem v zadnjem času nas bolj pritegnejo ljudje, ki redno in radi skrbijo zase. Veliko pomenijo negovani lasje in nohti, spočitost (brez podočnjakov od neprespanih noči), splošno dobro počutje in dejstvo, da si znamo vzeti čas zase in se zabavati. 
  • Nasmeh na obrazu - Nasmeh pomeni odprtost in lahko dostopnost, zato se ljudje ne bodo bali pristopiti in ne bodo ves čas razmišljali, kaj lahko rečejo in kaj je bolje zadržati zase. Bolje se boste povezali z drugimi, če naokoli hodite z nasmeškom. 
  • Obvladovanje stresa - S kom bi se bolje razumeli: z nekom, ki se pritožuje o službi in v vsem vidi negativne stvari ter počasi izgoreva zaradi stresa ali z nekom, ki zna s stresom dobro opraviti in ima optimističen pogled na svet? 

Preverite tudi: 

Ali pa Kako se spopasti z osamljenostjo glede na astrološko znamenje

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.