10. 5. 2013, 11:13 | Vir: Playboy

Varati ali ne varati, to je zdaj vprašanje!

Shutterstock

Če to že počnete, potem to delajte s slogom.

Ne pravimo, da ni treba biti monogamen in da je treba varati najdražjo, naj gre za dekle ali zakonsko ženo. Prav nasprotno! Kadar monogamija deluje, je to več kot odlično in smo za vas veseli ter vam želimo dosmrtno zvestobo. Po drugi strani pa, kadar iz kakšnega razloga v mo­no­gamnem odnosu zaškriplje ali postane hudo monotono, strašansko dolgočasno in totalno ubijajoče, takrat se pogosto rad zgodi osvežilen skok čez plot, ki je lahko enkraten ali pa rodi daljšo skrivno zvezo.

Tak skok čez plot vam lahko vdihne tudi samozavest, vas napolni z energijo in pre­rodi – vse dokler se z njim ne hvalite (pred­postav­ljamo, da vaša lepša polovica ni Francozinja in da vam ni dala dovoljenja za smele skoke v tuje hlačke). Pravzaprav je to že prvo pravilo. Morate biti v stanju, da svoje skrivnosti odnesete s seboj v večna lovišča. Da bi to lahko naredili, morate držati jezik za zobmi. Molčati morate kot grob. Prav tako ni obžalovanja. Če vam skrivni skok iz zveze ali zakona povzroča občutek krivde, stres ali če se začnete spraševati o svoji pripadnosti najboljši in najpomembnejši osebi v življenju (dekletu, ženi, družini) ter vam morda v sanjah Dante šepeta: »Opustite vsak up, vi, ki vstopate!«, se takoj zaustavite in ostanite zvesti, pridni. To ni za vas.

Imeti ljubico ne pomeni, da končate najpomembnejšo zvezo v svojem življenju. To je nekaj drugega – to je grozno. Tipe, ki opravičujejo to vrsto zmede v svojem živ­ljenju in v življenju svojih bližnjih, imenujemo zvesti prešuštnik. To je otročje in ustvarja nepotrebno gnjavljenje vseh vpletenih. Nikogaršnje ozemlje se razprostira med srečo in uvedbo v vaše življenje druge ali tretje ženske, ki jo ljubite. Seveda pa za to, da se podate na to nikogaršnje ozemlje, da se greste ta ne poceni hobi, potrebujete sredstva. Denar. Keš. Šuške. Nimate? Potem ta hobi ni za vas.

Vedeti morate, kaj počnete in zakaj to počnete. Verjemite nam, ker vas bo to vprašala tako ženska, ki vas je zapeljala, kot tudi ženska, ki jo vi poskušate zapeljati. Gre pa takole: vi ste popolnoma zadovoljni s tem, kar imate. Samo želite si še več. Želite si privoščiti manjši izlet iz rutine. Želite si seksa, občasno okusiti nekaj drugega. Želite si užiti njeno popolno telo, božati njen obraz, uživati v njeni pozornosti, inteligenci. Imate vse, kar potrebujete – zato ste jo tudi pritegnili. Vaše samozaupanje, šarm, denar, vaša sposobnost, da ohranjate zrelo zvezo – to je tisto, kar ponujate. Če bi se vsemu temu odrekli, bi se spremenili v nekaj drugega – in ona si tega ne želi. Vi ljubite svojo ženo. Vaša žena je popolna. Pravzaprav bi tudi ona ljubila vašo ženo. Hitro bi postali prijateljici! Vaša polovica je vaša žena.

Če ona ne bi bila del vašega življenja, vi ne bi bili niti polovico toliko privlačni. Vaša žena ve, kakšen model ste, in na to je ponos­na. Moški (najbrž tudi ženska) lahko ljubi dva različna človeka sočasno, v drugih kontekstih. Vi svojo ljubico pravzaprav ljubite. Z njo se pogovarjate o stvareh, o katerih ne govorite z nikomer drugim. Velik del svojega življenja ste preživeli učeč se o ženskah in ljubeč jih. Misel, da se bo moški, kakršen ste vi, nenadoma prenehal spogledovati in zapeljevati, je nesmiselna. Zakaj? Ker ste sebični in želite še.

Spoznajte, kdo ste. Ko si to enkrat razjas­nite, ste lahko milostni in velikodušni, kolikor vam je ljubo – pravzaprav morate biti. Bodite dostopni, odprti. Pripravljeni na pogovor(e). Afere so sestavljene iz 90 odstotkov telefonskih pogovorov in desetih odstotkov seksa. Zato bodite potrpežljivi, opravičite se, a ko pride čas za seks, naj bo ta za anale, naj se dolgo pomni.

Izberite ljubico in ji dovolite, da ona izbere vas. Če želite kavs vsakih šest mesecev, kavs za en večer, potem igrate nevarno igro. Tvegate, da boste ujeti, da boste naleteli na noro žensko, da boste kakšno razbesneli in užalili Njeno seksualno božanstvo. Prav tako lahko staknete kaj, česar si ne želite prinesti domov in podariti še svoji ženi. Torej, koga iščete? Damo, ki je ne boste zlahka spravili iz tira, tako da ne bo ponorela in vas uničila. Dobra novica je, da si vsaka lepa ženska, ki se zna odrezati v spalnici, želi biti ljubica vsaj enkrat v življenju. To je običajna fantazija in vi si jo želite s pridom izkoristiti. Natančneje, vsaka ženska – razen samskih med 27. in 35. letom. Te so sredi poslanstva, da se poročijo in rodijo. Zato ne bodo izgubljale časa za (za)jebancijo, pardon, za prijetna, seksa polna kramljanja po telefonu in polnjenje baterij po napornem delavniku. One so opravile s tem. Bog jih blagoslovi. Nikar jih ne ovirajte pri izpolnitvi njihovega poslanstva, ne postavite se jim na pot. Med drugim bi lahko kaj hitro še enkrat postali očka ...

Z druge strani pa to pomeni, da so na voljo mlajše ženske, tja do 27. leta, ki si želijo, da vsake toliko nekdo poskrbi zanje. Ne postanite posesivni in ne postavljajte preveč vprašanj o podrobnostih v njenem življenju. Tiste po 35. letu pa so prerasle pretenci­oznost. Ohranile so svojo lepoto in so pripravljene na to, da nekdo spoštuje in ceni njihov prigarani popolni stas in vrhunsko kondicijo. Le tega ji ne dovolite, da bi postala posesivna. To je resda posploševanje, toda resnično. Toda samo zato, ker je resnično in ker je slišati, kakor da prihaja iz ust moške svinje, ne pomeni, da mu ni treba verjeti. Lahko nam verjamete in ste človek, kakršen je prav, da ste – nekdo, ki ni svinja, ki bi raje blejal z dekleti, vrgel karte in pil pivo z moškimi. Večina poštenih žensk o tem ne bo razpravljala.

Mi prav tako ne svetujemo, kako naj kak­šno položite. Predvidevamo, da to že znate – če imate stabilno zvezo in razmišljate še o eni, potem bi morali to področje obvladati brez nasvetov. Vi se ne podite za kiklami, vi ste zadovoljni s tem, da vaše naslednje sladostrastje najde vas. Vi niste Casanova, vi ne poskušate nikogar zvito zmamiti, da bi se dali dol. Tukaj ne gre za mentalno manipulacijo. Če pa želite premagati obrambo kak­šne 31-letnice, ki ve, da ne bi smela biti z vami, toda vi ste fukljivo vztrajni, kar naprej. Najbrž boste imeli opravka z zlomljenim srcem. Toda takšno kavsanje ni dostojno džentelmena, kot ste vi.

Vzpostavite takšen način življenja, da boste ohranili del samostojnosti in nadzora nad svojim časom in denarjem. Za to potrebujete redno delo in prihodke, lastna finančna sredstva in prilagodljiv urnik, dovolj potovanj in poznanstev s čim različnejšimi ljudmi. Če pa ste sredi dvajsetih in se imate fino z lepotico svojih let, potem ona ni prava ljubica in vam ni treba početi nič drugega, kakor da ste do nje prijazni in iskreni. Pa dober žrebec v postelji, seveda.

Vedno morate biti iskreni. Recite ji, da ne boste nikoli zapustili žene ali zaro­čenke. Morda ji boste morali to pojasniti več kot samo enkrat, še zlasti, če je nedolžna. Bodite potrpežljivi. To bo morala pogosto pojasnjevati svoji najboljši prijateljici in tisto, kar zveni okej, ko sta skupaj, se lahko zlahka izgubi v prevodu, ko mora to ponoviti. Ali jo ljubite? Lahko pride tudi do tega. Zapomnite si, kaj pravzaprav je ta ljubezen, in naj to tudi ostane. Vsi smo svobodni, da imamo v življenju radi več kot enega človeka (starše, otroke, ženo). Ali bi ljubili svojo ljubico, tudi če ne bi bilo več ovir? Ali bi vajina ljubezen rasla? Morda, toda vi tega ne boste nikoli izvedeli, zato morate biti disciplinirani, toda tudi nežni glede vprašanja, kje so meje. Obstajajo pogoji. Ona se lahko vedno umak­ne. Če začne vajina zveza obremenjevati kateregakoli od vaju, se mora končati.

Omožene ljubice so najboljše. Če je njen zakon benigen ali relativno stabilen, je največji izziv uskladitev prostega časa. Prednost nevezanih žensk pa je njihova do­stopnost. Toda nevezana ženska si bo na koncu omislila stalnega partnerja, zato uživajte, dokler traja.

Ne pljuvajte v skledo, iz katere jeste. Vsi poznamo to frazo. Ne samo da bi se morali ogibati afere na svojem delovnem mestu, ampak bi morali imeti do vseh kolegic zdravo distanco. Naj vas nikoli ne kliče v službo, pa tudi vi nje ne. Ne vodite je na poslovne zabave in tudi ne na pijačo s kolegi po delu. Najpomembneje, ne uporabljajte službene e-pošte. Slišali smo za človeka, čigar službeni e-predal so preiskali zaradi tožbe. Nekega dne je zagledal pravnika, ki je brskal po njegovi prispeli pošti.

»A vi imate dostop do vseh mojih mejlov?« ga je vprašal naš možakar.

»Aha,« mu je odvrnil uradnik s privoščljivim nasmeškom na obrazu.

»Lahko si mislim, da ste našli nekaj zanimivega,« je dejal naš prijatelj.

»Aha, nekaj vročega,« se je muzal pravnik.

Bodite pametnejši od našega neumnega prijatelja.

Prste stran od Facebooka. Če vas vpraša, ali imate profil in ali ste aktivni, samo zmignite z rameni. Recite ji, da niste človek, ki deli podatke o sebi, in da imate premalo prostega časa za takšne štose. Zelo verjet­no bo dejala, da ona nikoli ne bi objavila ničesar, kar bi razkrilo vajino zvezo. Nikoli ne znorite zaradi njene indiskretnosti (na primer takrat, ko bo objavila vašo fotografijo). Recite ji, da niste jezni, toda da bi to lahko nekdo videl in potem bi vi morali nekaj časa kulirati celotno sceno, tako da ne bi več bili sumljivi. Ona bo vedno prej izbrala, da se videva z vami, kakor da bi vajino zvezo razglasila za uradno (če ste seveda upoštevali vse zgoraj zapisano o izboru ljubice). Vsake toliko si sicer lahko neznosno zaželi, da bi se vi ločili in postali samo njen. Pogovorite se o tem in vrnite stvari v prvotno stanje.

Mobilnik, SMS-sporočila in telefonski seks – neznanstveni pristop. Saj smo že rekli, kajne: varujte se e-pošte. Mi bi raje tvegali z SMS-sporočili kakor z elektronsko pošto. Ta je preveč povezana s službo. E-pošto lahko preverjajo in skenirajo iz različnih razlogov. Tukaj so prednosti SMS-sporočil v primerjavi z e-pošto in telefonskimi pogovori: če imate znotraj zakupljenega paketa neomejeno število SMS-sporočil (če nimate, si to omislite), je klicane številke veliko teže spremljati. Čeprav vam mobilni operater reče, da se številke hranijo določeno število let, je po mesecu dni zelo težko najti stare številke. Toda ranljivi ste en cel dolg mesec. Predpostavimo, da je vaša soproga sum­ničava. V vašem mobilniku (hm, lahko brska po vašem mobilniku?) vidi, da je telefonski pogovor trajal 40 minut, ona pa ne prepozna telefonske številke. In tako se lahko vrže v kopanje po podatkih – vam za hrbtom v mobilniku prebrska vso zgodovino klicev. Ha! V tem ste jo prehiteli, poprej ste izbrisali vse klice svoje krasne seksi orgazmične dolgonoge lepotice. Napačna poteza! Izginotje teh številk, medtem ko so vse druge še tukaj, bo le še dodatno vzbudilo njen sum. Prav tako tudi izbris vseh klicev. Le kdo to počne, če ne vara? To jo lahko spodbudi k temu, da brska dalje. Številni hranijo svoje številke zunaj imenika v mobilniku. Toda kot vaša žena lahko v vašem imenu denimo naroči mesečni izpisek vseh vaših klicev (če seveda nimate služ­benega mobilnika) ali pa preprosto pokliče inkriminirano številko. In potem ste vi kre­mirani. No, še pred tem se za določen čas znajdete v pek­lu. Zato imamo mi radi aplikacijo CATE (call and text eraser, program za brisanje klicev in sporočil) za androidne telefone, ki jo je razvil policaj. Prestreže vse klice in sporočila vaše ljubice ter jih skrije. Do teh klicev in sporočil je mogoče priti edino z vašim telefonom, dostop pa je seveda zaščiten z geslom.

Še o telefonih. Svoj mobilnik seveda lahko zakepate v predal ipd., toda tudi to je sumljivo. Pri tem je vaš cilj, da ste zvitorepi, toda odkriti. V imeniku imejte shranjenih veliko imen in številk. Toda vse naj bo šifrirano – namesto osebnih imen uporabljajte kraje, kjer vaši prijatelji in prijateljice živijo ali de­lajo. In pogovori naj bodo kratki. Za vroča srečanja se raje dogovarjajte s sporočili – v njih bodite perverzni, kolikor ste le lahko. In v skladu s pregovorom, kamor je šel bik, naj gre še štrik, ji pošljite še fotko svojega junaka, seveda samo njegovo hrabro glavo, brez vaše zgornje. Saj vam je ona pred tem poslala fotko svoje sveže pobrite ali pa sfrizirane božanske pičkice (ja, poslala vam jo bo, to se vedno prej ali slej zgodi). Ali je v tem kakšen riziko? Seveda je, ampak to itak počnejo samo nori ljudje – norost pa vas bo prej ali slej zagrabila, ne glede na to, koliko ste previdni. In za to lahko obtožujete samo sebe. Vedno bodite dosledni pri brisanju sporočil. Prejetih in poslanih.

Da, lahko ste seronja. Ali vam pošilja sporočila ali vas kliče ob neugodnih urah? To je prepovedano. To je edino pravilo in mora ga dosledno, strogo spoštovati.

Skrivni telefoni. Ste preveč paranoični, da bi vzdrževali zvezo z ljubico samo z enim telefonom? Potem naredite tako, kot delajo vsi pravi nepridipravi: kupite si prednaročniški telefon, ona pa tudi. Samo pazite, da bo mobilnik varno skrit.

Ostanite družabni. Sodelavce ohranite na varni razdalji od svoje ožje družine in prijateljev. Najbolje je, da imate še tretji socialni krog – stranke ali poslovne partnerje, družbo z nogometa ali s ponavljajočih se izobraževalnih tečajev. Enkrat na teden morate zvečer ven, pri tem pa menjati krog ljudi, s katerimi se dobivate, da si zaščitite hrbet. Pazite, da niste z ljubico pozno v noč ali pa da ste nedosegljivi. Vroče srečanje čez dan je še najboljše, saj lahko svojo odsotnost in nedosegljivost upravičite tako svojemu šefu kot ženi.

Z ljubico se nikoli ne videvajte za konec tedna. Konci tedna so za družino. Preizkusite tudi tole: vsakič, ko si z ljubico privoščite kaj lepega – obisk restavracije, koncert, kratek izlet –, to naredite tudi s soprogo. Ne nazadnje je ona vaš prvobitni partner za uživanje.

Spletne rezervacije. Ah, pravi blagoslov za strastne pare, ki potrebujejo začasno zatočišče. Dan pred vnovičnim skokom v hlačke svoje ljubice določite ceno in poiščite luksuzen hotel. Imajo odlične bare, so romantični ali trendni in vedno naklonjeni popoldansko-večernim obiskom. Receptor bo takoj prepoznal, zakaj ste prišli, in če ima količkaj humorja v sebi, vas bo vprašal, ali imate kaj prtljage. Da boste odšli kmalu po polnoči, mu bo že takoj jasno. Razen če si boste privoščili skok v Benetke. Tam se splača ostati vsaj še naslednji dan, pa tudi če z ljubico sploh ne bosta zapustila postelje. Vaša žena pa, no, si boste že domislili kaj genialnega.

Spoznajte eno ali dve njeni prijateljici. Na začetku bo prisegala, da ne bo nikomur povedala o vaju, ampak bo – navadno zato, da se lahko pohvali, kako prvovrstno seksualno življenje ima. Vedno se vse vrti okrog seksa. Pa saj to že veste. Zaradi dobrega seksa jo bo prijateljica podprla v njenih sladostrastnih dejanjih, kar je vsekakor dobro za vas in vašo namero ohranjanja lahkotne in vesele zveze. Njena prijateljica si vas bo želela spoznati, saj si tudi ona želi dobrega seksa – morda ne z vami, ampak z nekom, kakršen ste vi. Pred tem pa mora vedeti, kakšnega tipa naj sploh išče.

Zaradi tega ste lepo oblečeni. Draga ura na vašem zapestju pomeni, da vam ni treba skrbeti zaradi denarja. Dobri čevlji v dobrem stanju so znamenje avtoritete in sposobnosti, da hitro rešujete težave in da znate poskrbeti za tisto, kar je potrebno (znamenje, da ste očetovska figura). Čisti nohti, sploš­na higiena in zdrava koža so samoumevni. Ko pa se podate v napad, dober parfum v njej sproži hudournik feromonov.

Darila – biti morate preudarni. Želite si pokazati spoštovanje in ljubezen, toda hkrati si morate postaviti mejo. Darila imajo v sebi čustven naboj in zaradi tega so nepredvidljiva. Če plačujete vso hrano, pijačo in hotele, bo večinoma preživela brez daril. Toda sčasoma bodo tudi ta prišla na vrsto. Nakit je odlična izbira za žensko, ki je sama, vse dokler se ne spozabite s kakšnim prstanom. Ne podarite ji kak­šnega gospodinjskega aparata ali česarkoli za opremo stanovanja. To v takšni zvezi ne pride v poštev. Prav tako bi bilo dobro, da se izogibate spodnjemu perilu. Ona je vaša ljubica, to je njen del zgodbe. Tvegate lahko namreč, da bi bili kičasti, preveč pohotni ali pa bi precenili/podcenili njeno telo (nakup spodnjega perila v dvoje pa je seveda povsem druga zgodba ... le pazite, da tega ne boste počeli v isti trgovini z obema svojima intimnima damama). Kratek oddih na plaži je dobra izbira. Prav tako tudi vibratorji. Začnite nedolžno s klitorisnim, preidite na dildo in nato na igračke za anus, da bo tudi ona sama počasi odkrivala, kaj jo najbolj vzburja. Parfum je odlično darilo, izbrano z ljubeznijo, vendar naj ne bo preveč oseben.

Počitnice in prazniki. Govoriti o počitnicah je veliko laže, kot potem nanje zares tudi oditi. Ničesar ne obljubljate. Kajti tukaj se skriva nevarnost, da bi se na počitnicah izkazalo, da se resnično odlično razumeta tudi takrat, ko sta skupaj daljši čas. Spomnite jo, da se morate držati svojih starih navad in da skupne počitnice zato ne pridejo v poštev. Ko gre za velike praznike, je družina na prvem mestu. In ne počnite nič neumnega za božič. Dobita se na pijači teden dni prej, izročite ji majhno darilo z obljubo, da bo dobila večje po praznikih. Po božiču pa je fino, da se dobita na gala kosilu, na katerem jo zasujete s pozornostjo. Za novo leto pa bodite spet s svojo ženo. In po novem letu z ljubico. In tako naprej.

Ne posojajte ji denarja, ki vam ga mora vrniti. Ona temu sicer lahko reče poso­jilo, toda to ni. Zato ji ne posojajte preveč. Bodite darežljivi in ne pritiskajte nanjo, da vam mora vrniti sposojeno. Opozorilo!

Ni­koli ne plačujte najema. Poznamo žensko, ki je imela dveletno afero s svojim šefom (model je kršil pravilo, da ne hodiš v hlačke sodelavk!). Skupaj sta najela stanovanje (aj, napaka!) in on se je zaklinjal, da se bo zdaj zdaj razšel z ženo (katastrofa, idiot!). Njegova žena je izvedela za afero in dejala ljubici, da je on ne bo nikoli zapustil, nakar je zdaj bivša ljubica zlomljenega srca postala maščevalna. In si je omislila hudo dobrega odvetnika in bivšega ljubimca ožela za sto tisoč evrov. Slab skok čez plot, prijatelj! Tako. Ne zeznite se še vi.

Bodite pripravljeni na to, da vas bodo ujeli. Imeti morate jajca. Zavedati se mo­rate, kaj vse in koliko tvegate. In vedite, da vas ne more nič obvarovati, da se to ne bi moglo zgoditi. Ves vaš svet se lahko v trenutku postavi na glavo. Ni pa nujno. Ko ali če se to zgodi, se vedite častno. Nikoli niste želeli nikogar prizadeti. Najprej se seveda skušajte izmazati. Pri tem se zanašate na svojo trdoživost, da ste se sposobni soočiti z vsemi možnimi težavami in največjimi izzivi (denimo s tem, da gre najmanj polovica vašega premoženja vaši biv­ši ženi) ter da boste zdržali in rešili težavo. Nikoli ne izgubite samozaupanja. Zakrijte svoje sledi. Zanikajte vse, kar lahko. Toda ko vidite, da je konec igre blizu, ne bodite okrutni. Ena najhujših stvari, kar jih lahko takrat storite, je, da svoji ženi poveste, kaj ste storili, pri tem pa kot razlog navedete svoje nikoli poprej izraženo nezadovoljstvo z vajinim razmerjem. Ona si tega preprosto ne za­služi. Ona ni storila nič narobe. Samo vi ste sebični in radi kavsate.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.