26. 1. 2022, 15:30

"Zaljubljen sem v punco najboljšega prijatelja, naj ji to povem?"

profimedia
"Zaljubljen sem v punco najboljšega prijatelja, naj ji to povem?" (foto: profimedia)

"Čutim, da nekaj ni povsem v redu z mano. Zaljubil sem se v punco najboljšega prijatelja. Star sem 24 let in še nikoli nisem bil v ljubezenskem razmerju," je nek moški pisal svetovalki Deidre pri The Sun.

V nadaljevanju njegovega pisam je nato brati, da so vsi njegovi prijatelji v razmerjih in videti srečni. Da si tudi on želi imeti to, kar imajo, a zaenkrat še ni našel dekleta. Potem pa je pred dobrim tednom dni pričel sanjati o punci svojega najboljšega prijatelja in sanjariti o tem, kako bi bilo videti, če bi bil v razmerju z njo.

"Razmišljal sem že o tem, da bi ji poslal sporočilo, v katerem bi ji zaupal svoja čustva. Čutim, da obstaja neka majhna možnost, da bi tudi ona morda čutila podobno. Vedno je tako prijazna in zanima jo, kaj počnem v življenju. Je to nora ideja?"

Deidre pa je bila jasan.

"Z eno samo besedo: da. Ne tvegajte izgube prijatelja in ne povzročajte nelagodja v svoji prijatelji mreži. Poleg tega morda precenjujete njeno prijaznost. Verjetno je prijateljsko razpoložena do vas, ker ve, kako blizu sta si z njenim fantom. Najboljša razmerja temeljijo na prijateljstvu. Poskusite raje spoznati kakšne nove ljudi," so Deidrinin odgovor še povzeli na Vecernji.hr.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.