30. 9. 2020, 13:10 | Vir: STA

Zavod za zaposlovanje s prenovljenim iskalnikom po prostih delovnih mestih

Profimedia

Zavod za zaposlovanje je danes objavil prenovljen iskalnik po prostih delovnih mestih, ki ponuja hiter, enostaven in pregleden prikaz najustreznejših prostih delovnih mest glede na interese posameznika. Omogoča tudi izboljšano napredno iskanje na podlagi še več iskalnih kategorij, ki doslej niso bile na voljo, so sporočili z zavoda.

Tudi prenovljeni iskalnik je kot ena izmed največjih baz prostih delovnih mest v Sloveniji vsem obiskovalcem spletne strani na voljo brez registracije. Njegova prednost je, da iskalec zaposlitve pride do rezultatov samo z nekaj kliki, so zapisali.

Prenovljen iskalnik omogoča iskanje po ključnih besedah z novo tehnologijo semantičnega iskanja, ki uporabniku ponuja razširjen seznam prostih delovnih mest. Dostopen je na naslovu www.iskanjedela.si.

Bistvena novost so tudi vidne pozitivne reference delodajalcev, ki so finalisti ali prejemniki ene od nagrad ali certifikata s področja zaposlovanja.

Iskalnik po prostih delovnih mestih je, kot so navedli na zavodu, njihova najbolj obiskana spletna rubrika, saj ga uporabi več kot 80 odstotkov vseh obiskovalcev spletne strani, kar je v povprečju 20.000 na dan.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.