11. 1. 2021, 13:16

Živi dvojno življenje: "Imam ženo in ljubico, vendar sem utrujen od takšnega življenja!"

profimedia

Povedal je, da je nesrečno poročen že 15 let, vendar prihaja iz kulture, v kateri je ločitev še vedno nesprejeta (in celo nemogoča).

"Star sem 45 let in sem povsem izčrpan od laži, ki jo moram živeti. To leto enostavno mora biti drugačno. Živim dvojno življenje. Čez teden živim s punco in najinima dvema sinovom, stara dve in tri leta, vsak drugi vikend pa obiskujem ženo in najino desetletno hči. Sem pod izjemnim stresom, saj nobena od njiju ne ve resnice," je neimenovan moški povedal za The Sun.

Poročil se je pred 15 leti, zakon pa ni srečen. Ker oba prihajata iz kulture, v kateri je ločitev obsojana, sta v zakon ujet. Da se ne razumeta najbolje, sta spoznala kmalu po poroki. Mislila sta, da jima bo pomagalo, če pride otrok, a se to ni zgodilo.

Tudi zato si je nasel službo 320 kilometrov proč od nje, da bi se napetosti v hiši pomirile.

"Ker sem bil tam zelo osamljen, pa sem začel spoznavati punce prek interneta. Tako sem spoznal čudovito žensko, ki mi je rodila sina in se preselil k njej. Ona seveda verjame, da se ločujem od žene, kar pa ne more biti dlje od resnice. Sem ujetnik velike laži. Naj se ločim, a s tem tvegam, da se me odreče družina?" je vprašal dežurno strokovnjakinjo Diedre pri The Sun.

Takole mu je odgovorila:

"Nekdo bo prizadet ne glede na to, kako se boste odločili. Družinske skrivnosti pa se vedno razkrijejo. Tudi vaša hči ni slepa za napetost med mamo in vami. Za otroke je bolj kot ločitev škodljivo gledati starše, ki so v toksičnem razmerju. Če se s soprogo lahko uradno ločita, si tako oba odpreta priložnost, da morda v prihodnosti vendarle najdeta srečo. Poskušajte najti trenutek, da ženi poveste, da na tak način ne morete več živeti. Takrat boste končno zmogli tudi toliko moči, da vse priznate svoji punci in z njo tudi zares zaživite."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.