Živa Avžner | 24. 3. 2023, 10:15

Nina Pušlar povsem iskreno: "Na mojem domačem koncertu smo razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ..."

Aleksandra Saša Prelesnik

"Mnogi mi rečejo, zakaj sem tako dolgo čakala in da nisem tega storila že prej. Meni pa se zdi že kar hitro," nam je zaupala priljubljena slovenska pevka.

Nina Pušlar je ena izmed najbolj priljubljenih pevk na slovenski sceni. 34-letnica se je širši javnosti predstavila z zmago v drugi sezoni Bitke talentov in s svojim prvim videospotom za pesem Ni ona, ki jo je predstavila le teden dni po zmagi. Od takrat je njena kariera šla le še navzgor.

"Ravno v soboto smo na mojem domačem koncertu razkrili eno prav posebno novičko, povezano z ... No, ni novička. To je novica. Razkrila sem, da bom imela 16. decembra prvič koncert v veliki areni Stožice, česar se zelo veselim in na kar sem seveda tudi ponosna. Mogoče bom bolj ponosna po tem, ko ga bomo dejansko naredili in bomo te sanje uresničili. Mnogi mi rečejo, zakaj sem tako dolgo čakala in da nisem tega storila že prej. Meni pa se zdi že kar hitro," nam je zaupala priljubljena pevka.

Aleksandra Saša Prelesnik

Kakšna je bila Nina Pušlar kot otrok?

V novi epizodi Metropolitanovega podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner je pevka razkrila, da je bila kot otrok polna energije in zelo divja, nato pa se je kot najstnica potegnila vase in postala manj zgovorna. "Od vedno pa sem rada pela," je dodala.

Najbolj jo je zaznamoval sam začetek, ko je zelo mlada stopila na oder Bitke talentov in tudi zmagala, nato pa sodelovanje v muzikalu Cvetje v jeseni, kjer se je preizkusila v igralski vlogi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Podkastu lahko prisluhnete tudi v audio verziji:

Ali nas poslušate prek:

Apple Podcasts | Spotify | Google Podcasts

Matic Kremžar

Več o Nini Pušlar, prihajajočem koncertu v Stožicah, domači Ivančni Gorici in kakšna je bila Nina kot otrok, posledicah zgodnjega vstopa v šovbiznis, padcih na odru in želji po družini prisluhnite v podkastu. Se poslušamo? 🎙

V Metropolitan podkastu voditeljica Živa Avžner dvakrat na mesec ob skodelici kave gosti različne znane obraze in odkriva njihove zgodbe.

Metropolitan Slovenija

Prisluhnite prejšnjim epizodam podkasta Ob skodelici kave: