Predstavljamo novo serijo METROPOLITAN podkasta "Ob skodelici kave"

Podkast

8. 12. 2021, 09:51 | Podkast | Piše: Živa Avžner

              Predstavljamo novo serijo METROPOLITAN podkasta "Ob skodelici kave" (foto: Metropolitan / Anja Kralj) Metropolitan / Anja Kralj

Metropolitan je mesto odličnih zgodb in njegov podkast ni nič drugačen! Za vas smo pripravili sproščene in zanimive pogovore, preko katerih boste spoznali raznolike življenjske sloge. Vse to v čisto novi seriji Metropolitan podkastov.

Z gosti se bom družila Živa Avžner in ob skodelici kave izvedela tudi, kaj pijejo, če njihova prva misel zjutraj morda ni kava.

Govorili bomo tako o aktualnih stvareh kot tudi o neslišanih zgodbah, razmišljanjih in zabavnih anekdotah.

Upam, da vam bom krajšala čas v trenutkih, ko boste to potrebovali. Morda med vožnjo na drugi konec Slovenije, na vlaku ali avtobusu, med sprehodom ali kar tako, v delu dneva, ko boste potrebovali slišati moj glas.

Poglejte, kdo je sprejel prvo povabilo na klepet ob skodelici kave ter mi pred mikrofonom zaupal svojo zgodbo TUKAJ:

»V koroni smo našli čas za stvari, za katere si v normalnih okoliščinah časa nismo znali izboriti.«

Včasih si želimo, da bi si znali svoj čas razporediti tako, da bi lahko v svoj vsakdan umestili trenutke, ki nas razveselijo, pomirjajo in jih imamo preprosto radi. Zdi se, da nam je to uspevalo v času prvega vala korone, ko se je svet nekoliko umiril.

»Takrat je prišla korona, bili smo več doma in večina ljudi – se mi zdi - je našla čas za stvari, za katere si v normalnih okoliščinah časa ni znala izboriti," pove Ajda Kolar.

Med drugim je Ajda delila svoje TOP 3 nasvete podjetnici ali podjetniku, ki si želi stopiti na samostojno podjetniško pot, vendar za to še ni zbral poguma. Presenetila me je z odgovorom, da ima za takšna vprašanja nasvete že kar pripravljene - torej le nismo prvi, ki smo pri njej iskali takšne odgovore.

Tokrat ŽIVA AVŽNER pije kavo z AJDO KOLAR Metropolitan / Anja Kralj

Tokrat ŽIVA AVŽNER pije kavo z AJDO KOLAR

Ajda v medijski hiši Adria Media Ljubljana deluje kot uredniška direktorica, kar od nje zahteva veliko odgovornosti in lahko bi rekli, da bdi nad besedami izpod rok odličnih novinarjev. Ampak tudi sama odlično pluje skozi novinarske vode, saj ima za sabo že kar nekaj let izkušenj.

Poslušate nas lahko tudi na:
APPPLE PODCASTS Ι SPOTIFY Ι GOOGLE PODCASTS

Kaj več pa v samem podkastu - se poslušamo? 😌

Živa Avžner
novinarka