Uredništvo | 27. 3. 2024, 09:03

Tudi Filip Flisar je krvav pod kožo: ne adrenalinski skoki, v stres ga spravlja …

Filip Flisar je v življenju naredil veliko norih stvari, tudi z raketnim nahrbtnikom je divjal po Mariboru. A skoraj bolj adrenalinsko od tega je zanj nekaj povsem drugega ...

Odkar ve zase, je Filip Flisar oboževal gibanje, spuste in hitrost. Boštjanu Gorencu Pižami je v Spar podkastu Po mojem okusu zaupal, da so njihovi družinski albumi polni 'pobuškanega' in krvavega malega Filipa, ki izvaja raznorazne vragolije. 

Do danes se je norih doživetij zvrstilo že zelo veliko, morda najbolj odmevno med njimi pa je bilo divjanje z raketnim nahrbtnikom po Mariboru. To se je zgodilo v sklopu Red Bullove marketinške aktivacije potem, ko je leta 2015 Flisar postal svetovni prvak v ski krosu. 

Adrenalinski podvigi ga spremljajo od malega.

Adrenalinski podvigi ga spremljajo od malega.

Sami Rahim

Če bi mislili, da je vsega norega vajeni Flisar imun proti vsakdanjim izzivom, pa bi se motili. Skoraj večji izziv, kot vse omenjeno, mu je namreč bilo - stopiti na oder na Lentu in v vlogi komika zabavati občinstvo.

"Stari moj, težko je bilo, res je bilo ... Jaz sem marsikaj težkega v življenju naredil, samo to ni bilo lahko," je priznal Pižami. To se je dogajalo v okviru dobrodelnega projekta Outsiderji, v katerem so se združili ljudje, ki veljajo za duhovite, toda niso poklicni komiki. Poleg Flisarja še Marcos Tavarez in 6pack Čukur.

Zahtevno je biti komik, pravi Flisar.

Zahtevno je biti komik, pravi Flisar.

Sami Rahim

Flisar pravi, da je enostavno biti smešen na intervjujih ali med pogovorom, ko pa pod teboj stoji množica in te nemo glede, ti pa si na odru 20 minut ali pol ure, "je pa gadno". Čeprav se je na nastop pripravil, pravi, da je na odru vse pozabil in - improviziral. 

A na koncu se je - kljub stresu - vse dobro izteklo: "Dobro je izpadlo, nekaj smo naredili, šli smo preko sebe, ljudem je bilo všeč, zbrali smo kar nekaj denarja, eni punčki smo kupili voziček in stvar se je dobro zaključila."

Celoten podkast si lahko ogledate TUKAJ.